![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 216 Thanked 134 Times in 73 Posts
Üye No: 20196
İtibar Gücü: 1565
Rep Puanı : 7760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Söylemek istediğim sözler var, anlatılacak hikayeler anılar, yapmak istediğim itiraflar... Gücüm olsaydı da eski suçsuzluğumu anlatabilseydim sana. Oysa tek haykırış nefesim kalmadı şimdi. Anlatamasam da, yüreğime kazımışım onları, soğuk gecelere sarılmışım. Anılarımda esen meltem rüzgarlarıyla savrulmuşum, yorgun kaldırımları aklıma getirip, yine uzak yollar başka yerler başka zamanlar düşlemişim seninle beraber... Anlatamasam da, acı verse de kopamamışım senli günlerden. Pişman mıyım? Asla. Yaptığım hiçbir şeyden pişman olmamayı öğrendim, yıllar önce. Her ne olursa olsun, kararlarımın arkasında durmayı... Ama içimde karşı koyamadığım, yüreğime yayılmasını engelleyemediğim bir duygu. Özlem... Bana ne oluyor bilmiyorum. Eski günlerin akışlarıyla rüzgarları dize getiren, hırçın, karşı konulmaz, sözünden dönmez, çaresizlik içinde. Korkuyorum... Çünkü kendime bile itiraf bu hain duygu iliklerime işliyor ve yüreğim parçalanırcasına özlüyorum. Nerelerde şimdi giderken içimi dağlayan gurur? Lanet olsun ki sen beni mahvederken sana karşı koyamayacak kadar güçsüzdüm. Benliğimi aldın benden ve benim yaptığım en büyük hata kendimi içimden fışkıran sevgiye kaptıramamak oldu. Bunun için şimdi bu kadar çaresizim ve diğer insanlara karşı böylesine katı... Ve sana sadece bu satırlarla ulaşabiliyorum göz yaşlarımla beraber. Artık geri dönüşü yok bunun. Mucizeleri ise hak etmiyorum... "Keşke" o geçse yine beraber yürüdüğümüz yollardan diyorum, "Keşke" demekten nefret ederek. Artık o eski halim kalmadı hiç. Gözlerimde yanan ışık çoktan söndü. Eski coşkusu yok yüreğimin. Bedenim, bu kendinden nefret eden ruhu taşımak istemiyor.... Sen ne yapıyorsun hiç bilmiyorum. Biliyor olsam bile karşına çıkacak cesaretim yok. Biliyorum, şimdi çektiğim ne varsa hepsini hak ettim... Ve bir itiraf.... Asla göründüğüm kadar güçlü olamadım.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() Emeğine sağlık
|
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ve bir itiraf....
Asla göründüğüm kadar güçlü olamadım....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Özlem | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 08:26 AM |
Özlem | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 08:25 AM |
Özlem | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 08:25 AM |
Özlem | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 08:24 AM |
liseli özlem [bankacı özlem diyenlerde var] | GeCeLeR | Adult eski arşiv | 3 | 12-27-2005 06:14 AM |