![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Aklı transfer haberlerinde olduğu için geçen seneki formunu gösteremediği iddialarına Stephen Appiah’tan yanıt geldi. Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği’nin yayın organı Lacivert’te Songül Türe’nin sorularını yanıtlayan Ganalı oyuncu şunları söyledi:
Geçen sezon lig bittikten sonra Dünya Kupası’na gittim. Burada çok zorlu maçlar oynadım ve hiç dinlenmeden tekrar Türkiye’ye döndüm. Ne dinlenecek, ne de tatil yapacak fırsatım oldu. Sonuçta ben bir makine değilim. Üzerimden atamadığım yorgunluğum var. Ben, her seferinde iyi bir seviyede oynamaya gayret ediyorum ama bazı maçlarda takım halinde kötü oynuyoruz. Sorumluluğumun bilincindeyim ve bir an önce toparlanacağım. Niye bu kadar eleştiriliyorum anlamıyorum. Ortada bir mücadele varsa, ben herşeyimi veririm. Buna karşın insanlar niye mutsuz olduğumu düşünüyor anlamıyorum. Son maçta şampiyonluğu kaybetmek konusunda konuşmak bile tüylerimi diken diken ediyor. Kendimi iyi hissetmiyorum. Konuşmak beni üzüyor. Bir sezon çalıştık çabaladık, son maçta tüm emeklerimizin avuçlarımızdan kayıp gitmesine engel olamadık. 2 saatlik Avusturya yolculuğu bana 15-20 saat gibi geldi. Hayatımın en kötü anlarından biriydi şampiyonluğu bırakarak milli takıma gitmek. Attığım goller sonrası tüm stadın ismimi bağırması tek kelimeyle büyüleyici. Türkiye’de en çok Galatasaray’a gol atmaktan hoşlanıyorum. Takımdaki en komik oyuncu Semih. Zaten ben onu Mr.Been diye çağırıyorum. En uykucu Tuncay, en fazla konuşan ise Appiah. Galatasaray altyapısına gelip kalanlardan biri kaleci Kingston, biri trafik kazasında vefat etti, bir tımarhanede delirmiş olabilir (gülüyor). Muzipliği elden bırakmıyor Sık sık arkadaşlarına takılan, arkadaşlarınca en çok şaka yapılan oyuncuların başında gelen Stephen Appiah, röportaj sırasında da bunu sürdürdü. Önlerinde ne kadar kupa varsa kazanmaları gerektiğini söyleyen Ganalı futbolcu, UEFA Kupası’nı oynayacak kadroyu da tahtaya yazdı. Ancak bu kadroda bir acayiplik vardı. |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
blneko86 (11-15-2006), DHeMLy-CHaY (11-14-2006), noumAhmet (11-14-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3168
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2467
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bencede :biggrin:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() noumA hepinizi seviyor
![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
G.Saray'ı yeneriz | catlax7 | Eskiler (Arşiv) | 3 | 09-24-2007 01:31 PM |
Babiç'in G.Saray'ı düşünüyor / 31 Aralık | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-31-2006 12:11 PM |
Kezman G.Saray'ı bekliyor | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 3 | 11-20-2006 09:57 PM |
'G.Saray'ı bırakmam...' | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-04-2006 10:58 AM |