www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-19-2006, 11:56 AM   #1
M@D_VIPer
Forum Kalfası

M@D_VIPer Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3004
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi : M@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond repute
Varsayılan Müdür Dilmen şikayetini çekti / 19 kasım

Müdür Dilmen şikayetini çekti

Süleyman DEMİRKAN/ANKARA

BOTAŞ Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Rafet Dilmen’in, intihar eden Başmüfettiş Metin Özbalcı hakkında, "Kendisine ve annesine sinkaflı hakaret ettiği, kızı Melike Özbalcı’nın stajını da usulsüz olarak yaptırdığı" iddiasıyla 5 ay önce Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Dilmen, Özbalcı’nın Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildiği gün, avukatı aracılığıyla Cumhuriyet Savcılığına başvurup suç duyurusunu geri çekti.

ANNEME KÜFRETTİ
Dilmen, "Sır İntiharda ’Baskı’ İddiası" haberimiz üzerine yaptığı açıklamada özetle şöyle dedi: "İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı iken Temmuz-2005’te görevden alındım. Bu işlemin iptali için yargıya başvurdum. Hakkımda 10 ayrı suçlamayla soruşturma açıldı. Soruşturmaların bakanlıkça yapılması için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na dilekçe verdim. Dilekçem kabul edildi ve tüm soruşturmalar Bakanlık Teftiş Kurulu’na devredildi. İncelemeler devam ediyor. Metin Özbalcı Haziran-2006’da anneme küfretti. 2 ay özür dilemesini bekledim. Dilemeyince de hakaretten avukatım aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulundum. Özbalcı’yı ’Asılsız rapor düzenlemek’ suçlamasıyla genel müdürlüğe şikayet etmedim. Kendisiyle 10 aydır konuşmuyorduk.

İNTİHARDA DAHLİM YOK
İntihar olayıyla ilgili benim bir dahlim yoktur. Ben sadece yapılanlara karşı kendimi korumaya çalışmaktayım. 5-6 ay önce olmuş bu olayların sorumlusu gibi gösterilmemden derin üzüntü duyuyorum."

M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır...

Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!!
M@D_VIPer çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı