![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3039
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Özerk olan Kürek Federasyonu'nun 25 Kasım Cumartesi günü yapılacak 1. olağan genel kurulunda başkanlık için mücadele edecek olan Can Bamyacıoğlu, hedeflerinin kürek sporunu popüler hale getirmek olduğunu söyledi..
Bamyacıoğlu, Swissotel'de genel kurul delegeleriyle yaptığı toplantıda, hedeflerini ve programını açıkladı. Yeni ve yıpranmamış olduklarını, sorunları çözerek uluslar arası alanda da başarı sağlamak istediklerini kaydeden Bamyacıoğlu, ''Küreği popüler spor dalı haline getirmek, uluslararası alanda başarılı olmak istiyoruz. Bunun için, kulüplerle yakın ilişki içinde olacağız'' dedi. Özerk federasyonların güçlü olabilmesi için mutlaka sponsor bulmaları gerektiğini vurgulayan Bamyacıoğlu, bu konuda çalışmalarının sürdüğünü, önemli bir yol kat ettiklerini ifade etti. Bamyacıoğlu, hedefleri arasında kürek ligi kurulması, tesisleşme ve kurumsallaşmanın da öncelikli olarak yer aldığını bildirdi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Vdownloader 2.4 programını indir kur Türkçe | BeatLes | Program Download ve Tanıtım | 0 | 04-02-2010 08:16 PM |
Zattoo programını indir yükle | BeatLes | Program Download ve Tanıtım | 0 | 04-02-2010 08:15 PM |
FixWin programını indir yükle | BeatLes | Program Download ve Tanıtım | 0 | 04-02-2010 08:14 PM |
Firefox programını biliyor musunuz? | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-10-2008 04:01 PM |
IMF programını uygulayan 89 ülke battı/10 marT | wallcannes | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-10-2006 02:13 PM |