![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Bir köpüklü deniz gibi gök bembeyazdi
Gün batarken ufka kizil bir destan yazdi Cöktü karli yamaclara hep karartilar Ucusuyor enginlere dogru martilar Firtinalar ugulduyor simdi derinde Macerali Canakkale sahillerinde Vücudlari bir kirmizi kana gömülü Gözlerini ufka dikmis binlerce ölü Her birinin birer kilic var avucunda Her kilicin bir damla kan donmus ucunda Ucuyor kara bulut gibi kargalar Ölüleri didikliyor demir gagalar Birden bir dalgalandi bir kar kümesi Yükseldi bir genc askerin titreyen sesi: Karga! Biraz dinle beni.. son vasiyetim: Bugün artik yuvam öksüz evladim yetim Simdi belki pencereden gözleri yasli Benden mektup bekliyordur o kumral basli Eyvah! Iste buz tutuyor yüregimde kan Karga! Oysun su gögsümü demirden gagan Benden haber sorarnlara götür kalbimi Rumum artik cennetinde buldum Rabbimi... Gece... hala yigin yigin yerde kargalar, Ölüleri didikliyor demir gagalar Karsi dagdan iniyor bir zafer mevkebi Nöbetciler sahilde tunc heykeller gibi. Enis Behic Koryürek |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çocuk Kalbi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-20-2008 10:11 AM |
Ölünün Kalbi Çalıştırıldı | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 2 | 01-17-2008 06:59 PM |
Anneannemin Tül Kalbi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 08:29 PM |
bir erkeigin kalbi :) | perfect0061 | Eskiler (Arşiv) | 8 | 01-24-2006 01:12 PM |