![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 51 Thanked 36 Times in 20 Posts
Üye No: 18855
İtibar Gücü: 1620
Rep Puanı : 1760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ADAMI GÖZÜMÜN ÖNÜNE GETİRİRİM
Arkadaşı Karadenizliye sormuş: -Yalnızken kendi kendine konuşma huyun var mıdır? -Ben kendi kendime konumam, demiş karadenizli.Adamı gözümün önüne getiririm, öyle konuşurum. AĞAÇLARADAN GÖREMİYORUM Temelle Dursun ormanda yürüyorlar.Bir ara Temel Dursuna sesleniyor : -Dursun ormanın güzelliğine bak. Dursun: -Ağaçlardan göremiyorumki. AKŞAM SERİNLİĞİNDE Bir mecliste konuşulurken, Amerikalı : -Biz Mars'a gideceğiz, demiş. Alman : -Biz yakıtsız giden otomobil üreteceğiz, demiş. Fransız : -Atom bombasını etkisiz hale getirecek projelerimiz var, demiş. Bizim Karadenizli de onlardan geri kalmamak için : -Biz de güneşe gideceğiz, demiş. -Güneşe gidemezsiniz, demişler. Güneş yakar. Karadenizli gülümsemiş : -O kadar da enayi değiliz, tabi, demiş. Akşam serinliğinde gideceğiz. ALERJİ Temel, Cemal'e : -Fadime'nin kürke alerjisi var. -Nerden pileysun? -Ne zaman kürk giymiş pi avrat cörse hastalanayı |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() eheheh saol
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
karadeniz fıkraları.. | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 18 | 08-24-2007 10:57 AM |
Karadeniz Fıkraları | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-18-2007 08:29 PM |
süper koptum gülmekten | mezarci79 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-19-2006 12:58 AM |
Karadeniz Barış Süper Maratonu sürüyor | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2006 05:13 AM |
Karadeniz Süper Maratonu başlıyor.. | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-15-2006 09:47 AM |