![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 71 Thanked 39 Times in 17 Posts
Üye No: 7926
İtibar Gücü: 1468
Rep Puanı : 1960
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Şimdi size bir msn in nasıl hacklendiğini anlatacağım.İlk önce
Essential Net Tools programını yükleyin. http://www.tamofiles.com/ent3.zip Daha sonra hacklemek istedğiniz kişiye msn den bir konuşma açın.Herhangi bir dosya yollayın(bunu kurbana yedirmenin bir çok yolu var) dosya hertürlü şey olabilir.Dosya yollama süresi ortalardayken başlat/çalıştır a tıklayın.CMD yazın entera basın.Orada açılan dos ekranına netstat -n yazın bunu yazınca sonunda ESTABLISHED yazan ıp kurbanın ıp si oluyor.Ama bu işlemi yaparken başka hiçbir msn konuşması açmayın,internet sayfası ve programlar dahil bunların hiçbirini açık tutmayın.Eğer açık tutarsanız hedefi şaşırır yanlış ıp leri öğrenirsiniz.Ip yi aldıktan sonra Essential Net Tools u açın.Yandaki NBScan yerine tıklayın.Starting IP Adress yerine ıp yi yazın.Ama diğelim ki ıp 85.0.0.5:1896.Burada çift noktalı yerden sonraki herşeyi silin.Yani demin örnekteki ıpyi böyle yazın 85.0.0.5 hatta daha iyi sonuçlar elde etmek istiyorsanız sondaki rakamı 1 yapın.Önü bununla başlayan 255 tane IP arar.Ip yi yazdıktan sonra START tuşuna basın.Bu ıp de olan bilgisayarı bulacaktır.Yukarıda sonuç belirdiğinde üzerine bir kez tıklayın daha sağ tuşla tıklayarak open computerı tıklayın.Eğer parola sorarsa PWLMAKER programını kullanarak parola tahminleri üretebilirseniz.Ama parola değilde bir windows gezgini penceresi açıldıysa adamın bilgisayarına girdiniz demektir.Burada istediğinizi silebilir istediğinizi kendi bilgisayarınıza kopyalayabilirsiniz.Msn parolası çalmak için yapacağınız şey keykeylite gibi bir keylogger indirmek. http://www.mavideniz.org/indir/keykeylite.exe Bunu indirin daha sonra program filesdaki keykeylite program dosyalarının hepsini bir klasör altında kurbanın farkedemeyeceği bir yere kopyalayın.Ama C: nin içine kopyalamayın çünkü Essential Net Tools bazen C: nin içindekileri göremiyebiliyor.Bunu kopyaladıktan sonra keyloggera gerekli ayarları girin ve password koyun.Belirli bir zaman sonra keylogerın şifreleri kayıt ettiği dosyayı açın ve oradan parolaları bulun.Keyloggerlar klavyeye basılan her tuşu notepad olarak kaydederler ama parolalar kendini belli eder zaten.Umarım sizinle bir şeyler paylaşıp,öğretebilmişimdir. saygılarımla... NOT:ALINTIDIR
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 65 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 7850
İtibar Gücü: 1449
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Saol Tesekkurler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 13 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 4507
İtibar Gücü: 1441
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() yalnız demo olan programın süresi dolduğu için kullanamıyorum acaba tam sürüm nasıl yaparız bi bilgin var mı?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 11438
İtibar Gücü: 0
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() paylaşım için tşk.ler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 71 Thanked 61 Times in 19 Posts
Üye No: 8584
İtibar Gücü: 1542
Rep Puanı : 3025
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() edo paylaşım için saol ben memleketteyim
![]()
![]() |
#6 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 13284
İtibar Gücü: 1436
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() saol ark.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 115 Thanked 3 Times in 2 Posts
Üye No: 10275
İtibar Gücü: 1430
Rep Puanı : 160
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() dostum eklediğin keylite programı trojan içeriyor mazallah ava gidelim derken avlanacaktık resmen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 139 Times in 45 Posts
Üye No: 4739
İtibar Gücü: 1708
Rep Puanı : 7362
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadaşlar keylite bi keyloggerdi,r. haliyle antivirüsler uyarı werir.
ent ye gelince fullu bende wardı ama şu an bulamadım silmişim galiba. googlede arat crack serila gibi bişeyler bulursun herhalde. selametle..
![]() |
#9 |
Banned
Teşekkür Etme: 17 Thanked 2 Times in 1 Post
Üye No: 17873
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saol paylaşım için
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 4 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 22457
İtibar Gücü: 1366
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadaslar pwlmaker bulamadim ben yardimci olurmusunuz
Serseri diyorlar bana,bir elimde tesbih bir elimde sigara,meyhaneler evim,gece gündüz içerim,bana bir adım gelene ben bin adım giderim,sanmayınki serseriler aglamaz,serseri aglarsa kimse susturamaz,inan ki SOSYETE KIZI, her insan serseri olamaz!!!! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
hack hayır(hack yapanların alıcağı cezalar okuyun)(+rep verirseniz sevinirim) | h.saruhan | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2007 10:15 PM |
GARANTiLi GüLDüRüLüR | tolgahanates | Eskiler (Arşiv) | 17 | 06-28-2006 10:48 AM |
garantili zayıflama | eagle | Eskiler (Arşiv) | 1 | 01-10-2006 02:16 AM |