www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-05-2006, 07:16 PM   #1
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2540
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

"Lugano ve Edu gibi kasaplar var"

Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan, Fenerbahçe ile oynadıkları derbi maçta yaşanan olaylardan, hakemden ve rakip takımın futbolcularının sertliğinden yakındı.
Ümit, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, hayatında dünkü maçtaki kadar küfür yemediğini söyledi. Ümit, ''Herkes 'Sahaya 5-10 pet şişe attılar' diye söylüyor. Sahaya 100 şişe geldi. Benim ayağıma bir sürü çakmak ve yabancı madde atıldı. İnsanlar bunu görmek istemiyor herhalde'' dedi.

''Fenerbahçe'de, Lugano ve Edu gibi kasaplar var'' ifadesini kullanan Ümit, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Tatlı sert futbolu herkes sever, ancak bu futbolcular, hakem ne zaman başka yana baksa aşil tendonuma basıyordu. Ben hakeme şikayet ettiğim zaman da 'Devam, bir şey yok' yanıtını alıyordum.''

Ümit, maçın hakemini de şöyle eleştirdi:

''Maçta son dakikada oluşan penaltı pozisyonunu gördü. Onun gördüğünü ben gördüm. Sonra 'Bir şey yok' dedi. Dün gece bir televizyon programında, hala kararının doğru olduğunu savunuyor, bahane arıyordu.''

-''HOŞ OLMAYAN ŞEYLER YAŞANDI''-

''Kadıköy'de hoş olmayan şeyler yaşandı'' diyen Ümit, Fenerbahçe Stadı'na her gittiklerinde bu tür şeylere maruz kaldıklarını söyledi.

Ümit, zaman zaman bazı takımların, bazı takımlara şansının tutmadığını da belirterek, ''Fenerbahçe evinde Beşiktaş'ı yenemiyor. Bizim Ali Sami Yen'de onlara üstünlüğümüz var. Bu ligin ikinci yarısı da var. Biz yapılanlar ortada, onlar da stadımıza gelecek. Biz bu yapılanlardan sonra kendi seyircimizi nasıl centilmenliğe davet edebiliriz, onlara nasıl 'yapmayın' diyebiliriz?'' şeklinde konuştu.

-''YENİLGİYİ HAK ETMEDİK''-

Aldıkları mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını da kaydeden Ümit, yenilgiyi hak etmediklerini ifade etti.

Ümit Karan, maçta çok iyi pozisyonlarının olduğunu belirterek, ''Yakaladığım pozisyonu gol yapmam gerekiyordu. Onların hiç pozisyonu yoktu. Bu sezon biraz inişli çıkışlı grafik çiziyoruz. Sakatlıklardan dolayı çok problemimiz oldu, ama devre arasında tam kadro hazırlanacağız'' diye konuştu.

Geçtiğimiz sezon 7 puanlık farkı kapattıklarını söyleyen Ümit, bu sezon da aynı başarıyı elde edeceklerine olan inancını dile getirdi.

Ümit, FC Liverpool ile yarın oynayacakları maçın zor olacağına işaret ederken, ülke puanı ve prestij için sahaya çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı