![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3172
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() KADİGER’in “Kadına Karşı Şiddete Son”, Milliyet’in “Baba Beni Okula Gönder” ve TAP Vakfı’nın “Güvenli Annelik” kampanyalarında çalışan Ergen, doğum sonrası Anadolu’yu dolaşacak
Pazar günü Ruhat Mengi’nin “Her Açıdan” programına katılan Gülben Ergen, eşi Mustafa Erdoğan hakkında ilginç açıklamalar yaptı. İlk tanıştıklarında “Anadolu Ateşi”ni programına konuk alabilmek için iki kez Erdoğan’ı ziyaret etmek zorunda kaldığını söyleyen Ergen, birinci teklifte reddedildiğini, inat ettiğini ve sonunda da başardığını anlattı. Ünlü sanatçı, Mengi’nin “Mustafa Erdoğan ciddi, asık yüzlü ve biraz da ters görünüyor. Onun kişiliğini zor bulmadınız mı?” sorusuna, “Aksine, onun bu ağır havası hoşuma gitti” cevabını verdi. Mengi’nin “Aşka inanmadığını söylemişsiniz...” sözüne uzun süre gülen sanatçı, “Onu çok eskiden söylemiştim. Aşka inanıyorum ve kocama aşığım” dedi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
kzın yaptığı benim bile çok hoşuma gitti erkek arkadaşım olsa bende yapardım | Irmak88 | Adult eski arşiv | 4 | 02-09-2009 12:15 PM |
DENİZ’E ÖZEL İLGİ VARDI 11aralık | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-11-2006 07:25 PM |
‘FISTIK NE HABER’ 11aralık | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-11-2006 07:24 PM |
‘60’ından sonra azanı bilmem ki ne paklar!’ 11aralık | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-11-2006 07:21 PM |
Türkiye’de jön değil romantik erkek yok 11aralık | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-11-2006 07:21 PM |