![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Sensizliğe alışamadığım bu yatak Neden bana böylesine düşman Isınamıyorum bir türlü Üşüyorum ölesiye Hissediyor musun Nasıl da takırdıyor dişlerim Seni düşleyeceğim yine Umutsuz ve umarsız Hayaline sarılacağım sımsıkı Yüreğimde Sımsıcak seller oluşacak Sana akacakmış gibi Hayallerim taşa çarpmışçasına Bir sırça gibi param parça olduğunda Kutupların ayazında kalmışçasına Üşüyeceğim iliklerim donacak Kalkıp çıkacağım Kentin ıssız sokaklarına Sokak köpekleri ters ters bakacaklar bana Hırlayıp havlayacaklar Kim bu dercesine Sarhoşun biri Kırk yıllık dostummuş gibi Sokulacak yanıma Abi, bir sigara versene diyecek Sigara paketini uzatacağım ona Çakmağının ışığında Uzun uzun süzecek beni Belki de diyecek Bu da bizden biri Gel be abi oturalım şuraya Sana anlatacağım ne dertlerim var Bir vefasızı sevdim bir zamanlar Beni terk ettiğinden beri Hep içerim unutana kadar Neylersin be abi Unutabilmenin var mı başka çaresi Terk edilmişliğim yetmezmiş gibi Oturup teselli vereceğim ona Sigaralar yakılacak peş peşe Paket boşalıp bittiğinde Gün ağarmış olacak İyi uykular dileyeceğiz birbirimize Yitik umutlarımız peşimizde Evlerimize yöneleceğiz Onda, akşam olsa da Yine meyhaneye gitme Bende ise sana kavuşma özlemi Bir meyhanenin Sigara ve anason kokulu havasında Unutmak mümkün olsaydı seni İnan bana sevgilim Balık olurdum kadehlerde Ben ağlamakta buldum Sensizliğe katlanmanın yolunu Sensiz geceler öylesine uzun Bu gecenin sabahı var mı Bilemiyorum Belki de bu gece Göz yaşlarımda boğulurum Ve seni Sensiz yaşamaktan kurtulurum |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
niket (12-13-2006), İsTaNBuL-GoNeN (12-13-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2557
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() gerçekten güzeldi emeğine sağlık...
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2557
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() voovv cok gusel sıır saolsınn
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Uykusuz mu uykusuz ******* | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-27-2008 06:19 PM |
Uykusuz ******* | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-25-2007 05:56 PM |
GeCeLeR`in Oyun Arşivi (upload By GeCeLeR) | GeCeLeR | Oyun Download | 6 | 02-14-2007 11:26 AM |
geCeler | SnBnaSorGecelerKacSaat:(( | Eskiler (Arşiv) | 7 | 01-14-2006 04:31 PM |