![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3025
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bu yıl 645. yapılan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde ağalığı üçüncü kez alan Adem Tüysüz, ata sporu yağlı güreşe ömrü yettiği sürece katkıda bulunacağını belirterek, ''Dizlerimde derman, cebimde param olsa bir on yıl daha ağa olmak isterdim'' dedi..
Tüysüz, yaptığı açıklamada, 3 yıl üst üste ağa olduğu için altın kemeri almaya hak kazandığını ve yağlı güreşe hizmetlerinden dolayı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin yapıldığı Sarayiçi mevkiinde heykelinin dikileceğini söyledi. Ata sporu yağlı güreşe hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu ve ömrü yettiği sürece, yağlı güreşe katkıda bulunmaya devam edeceğini ifade eden Tüysüz, önümüzdeki yıl yapılacak 646. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde ağalığa aday olmayacağını belirtti. Tarihe adının ağa olarak geçtiğini anlatan Tüysüz, şöyle dedi: ''Dizlerimde derman, cebimde param olsa bir on yıl daha ağa olmak isterdim. Üç yıl üst üste ağalık yaptım. Artık diğer ağalar gibi Kırkpınar'a eski bir ağa olarak hizmet etmek istiyorum. Gelecek yıl yapılacak Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde seçilecek olan ağanın yanında olacağım. Kim seçilirse seçilsin, destekçisi olacağım, yeter ki Kırkpınar'a hizmet etsin.'' Tüysüz, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin tanıtımını daha iyi yapabilmek için bir televizyon kanalı satın aldığını ve buradan yağlı güreşlerle ilgili yayınlar yapacağını kaydetti.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"İdol olmak için doğmuş" | styla45 | Dünya Ve Avrupa | 0 | 07-01-2009 07:06 PM |
Hep "aşkın dili olsa da konuşsa" deriz | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 5 | 02-06-2008 04:14 PM |
Yazlar: "Hedefimiz şampiyon olmak" | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-28-2007 08:08 PM |
Çakır: "Hedefimiz kalıcı olmak.." | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-03-2006 03:52 PM |
Gerets: "Atina'da olmak hayal" | sparki | Eskiler (Arşiv) | 2 | 09-13-2006 06:12 PM |