![]() |
|
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 13 Thanked 92 Times in 47 Posts
Üye No: 10682
İtibar Gücü: 1591
Rep Puanı : 9877
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Evet sevgili cakal.net fanatikleri bundan böyle haftada en az 10 maçı sizlere burdan yorumlamaya çalışıcam,umarım sizlere faydalı olabilirim:
Sözü fazla uzatmadan bu haftadan başlamak istiyorum: 4Aralık Bugün her pazartesi gunku gibi az ve zorlu maçlar var ama emin olun yorumlarımı dikkate alırda biraz cesaretli olursanız iyi paralar kazanırsınız. 656:Kocaelispor - G.Birliği Oftaş Bu maçı lider oftaş rahat kazanır gibi görünsede durumun hiçte sanıldığı gibi olacağını düşünmüyorum,kocaeli taraftarı ve camiası süper lige hasret ve liderle yapacakları bu maç onlar için çok şey ifade ediyor,sezon başından beri sakatlıklarla başları epey ağrıdı ama bu maçta tam kadro oynayacaklar,bence kendi saha ve seyirci avantajını çok iyi kullanıp bu maçtan puan almayı başarabilicekler bu maç kaçmaz diyorum arkadaşlar en mantıklı sonuç 1 yada 0 1.47lik oranla mutlaka oynayın derim. Son düzenleyen: rhn.inc; 12-04-2006, 04:59 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 13 Thanked 92 Times in 47 Posts
Üye No: 10682
İtibar Gücü: 1591
Rep Puanı : 9877
Rep Derecesi :
|
![]() Evet arkadaslar umarım yukarda verdiğim bilgileri kuponunuzda kullandınız ve kazandınız.
Şimdi bu gunku şampiyonlar ligi programından bahsetmek istiyorum: Arkadaşlar iddaa oyunu belkide tarihinin en çok parasını kazandıracağı geceyi yaşayacak bu gece,cünkü maçlara öyle oranlar verilmişki gerçekten inanılır gibi değil. 144 Barcelona - Werder Bremen Bu maç ilk bakışta oranlarda göz önüne alındığında barcelona kesin kazanır diyebilirsinizi ama bence hiçte öyle değil werder'in yabana atılacak bi takım olmadığını ve ir üst tura çıkma konusunda ellerinden geleni bu maçta ortaya koyacaklarını düşünüyorum.Sakın oranlar sizi aldatmasın ben bu maça 0&2 oynamanızı tavsiye ediyorum oranıda süper: 2,77 145 B.Münih - Inter Bu maçtada oranlar hayli şaşırtıcı,ilk bakışta iki takımında iddası yok gibi gözüksede inter'in bu senelede isminin duyulmasına çok ihtiyacı var özelliklede şampiyonlar liginde grubu 1.bitirmek onlara oldukça moral kazandıracak,aynı şeyin bayern için geçerli olup onların bu maçı inter kadar istediğini sanmıyorum, o yüzden yine inter'e şans verip en azından bir beraberlik alacağını düşünüyorum bu maçta,bu maçtada 0&2 oynarsanız kazanacağınızı düşünüyorum:1,56 146 Chelsea - Levski Sofia Veee evet,bence en süpriz maç bu maç hakkındaki yorumlarım aslında banada çok inandırı gelmicek ama bence bu maç kaçmaz arkadaşlar,çünkü chelsea'nin grupta liderliği garanti ve hafta sonu arsenalla çok önemli bir derbi maçı yapacaklar bence bu maçta kafaları sahadaki levski'den çok arsenalda olacaklar ve levski'ye tarihi bir skor için fırsat verecekler,bu maçın berabere biteceğini düşünüyorum,aklınızın bi köşesine mutlaka yazın ama bu maçı oynamak çokta mantıklı görünmüyor yinede ben tahminimi beraberlikten yana kullanıyorum:7.50 151 Galatasaray - Liverpool Bu akşamki bizi ilgilendiren maçta cimbomun acil paraya ihtiyacı var oyüzden kazanamaya ihtiyacımız var ama derbi sonrası yorgun futbolcular için çok zor olacak bir maç,liverpool as oyuncularını istanbula getitrmedi bu gs için bi avantaj olabilir ama liverpool cephesinden bakarsak onlardada kadroya giremeyen oyuncular bu maçta şans buldukları zaman herşeylerini sahaya koyacaklardır,bu maçta birazda iyi niyetimle en azından beraberlik alacağımızı düşünüyorum ama yine de çifte şans oynamanızı tavsiye ediyorum 0&2: 1,42 bol şanslar arkadaşlar.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 2 Thanked 2 Times in 1 Post
Üye No: 9011
İtibar Gücü: 1429
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() DAHA YENİ BASLADIN AMA İLK YORUMDA YANLIŞ TAHMİNLER:smile:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 184 Thanked 378 Times in 209 Posts
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2374
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi :
|
![]() olur kanka böyle şeyler. bunlar ufak ayrıntılar. biraz şans verelim arkadaşa
Arkadaşlar LÜTFEN yorum ve teşekkürlerinizi bize çok :smile: görmeyin :smile: Saygılar "sparki" GS Fan Clup için tıklayın Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin... Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 74 Times in 30 Posts
Üye No: 5666
İtibar Gücü: 1615
Rep Puanı : 4310
Rep Derecesi :
|
![]() bu nasıl tahmin
![]() |
#6 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 9 Posts
Üye No: 796
İtibar Gücü: 1487
Rep Puanı : 810
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() tahminci abi nerden aldın bu tahminleri yaa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 19 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 15586
İtibar Gücü: 1401
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() vala tahminci abi sen yorma kendini abimizsin saygımız varheh
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
1 Haftada 15 Kilo Verme | BeatLes | Revir | 0 | 04-05-2010 01:04 AM |
iPhone'dan haftada 32 bin TL | GooD aNd EvıL | Bilim Ve Teknoloji Haberleri | 0 | 05-02-2009 09:14 PM |
Seçimler bundan böyle yaza alınıyor | GooD aNd EvıL | Yurttan Haberler | 0 | 04-02-2009 02:43 PM |
İstek Bölümü...(Bundan Sonra Bütün İstekler Burada Yaplıcaktır) | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 4 | 10-04-2007 03:51 PM |
33. haftada hesap kesecekler | KaPGaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-23-2007 10:23 AM |