www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-20-2007, 05:32 PM   #1
WrAtBoY
Forum Demirbaşı

WrAtBoY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 70
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi : WrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond repute
Varsayılan Ama ne olur yolu karıştırma olur mu Yine bana dön ne olur

enli günler aklımda şimdi.Hani hep derdin ya Saatlerce gözlerinin içine baksam öylece kalsam yada başımı göğsüne yaslayıp uyusam,hiç uyanmasam.Güne seninle başlasam ve seninle bitirsem ,yok yok senli günler hiç bitmese sonsuzluğa kadar sürse ,sonum,sonsuzluğum olsan.Nefesim olsan, nefesin olsam.Kalbim adınla atsa ve dudaklarımdan en son senin adın dökülse kalbim öyle dursa..Hani hep derdinya "Benden korkma,bensizlikten kork"işte şimdi en büyük korkum sensizlik.Kalbin ve mantığın yol ayrımına geldiği bir zaman şimdi yaşadığım.Zamansız bir zaman.Neydi beni böyle sert yapan.Neydi aramıza giren şey.Neydi mutlu olmak gerekenler.Sevgiyse sevgi ,tutkuysa tutku.Hepsi vardı bizde.Ama anlaşamamak aramızdaki şey.

Sevgi miydi önemli olan anlaşabilmek mi?

Aynı dili konuşmuyoruz belkide hep yanlış anlıyoruz birbirimizi.Peki hangimiz öğrenecek diğerimizin dilini.Ben mi değişmeliyim ,sen mi?Yada illaki değişmeli miyiz?Kabul ediyorum hep yanlış anlıyorum seni.Korkularım ,kaygılarım ve kalp kırıklıklarım var geçmişten kalma.Ama sen bana hep yapma dedin,korkma dedin.Benimle kötü olan hiçbirşeyi yaşamazsın dedin.Yaşatmadın da beni hep sevdin,hep saydın.Bana değer verdin önemli Olduğumu hissettirdin.Ama sevdiceğim o son sözlerinle kalbimi çok kırdın.Hayatımın geri kalanını birlikte geçirmek istediğim(sin)din.Seviyorsun biliyorum bende seviyorum ama anlamıyorum seni.Kaçmalarını,susmalarını anlamıyorum.Anlaşamıyoruz......

"Seviyorsan sorgulama" demişti bir dost.Zamanı gelince olur zaten kendiliğinden.Diller lal olur demişti.

Şimdi seni zamana bıraktım sevdiğim...
Kalbin ve mantığın yol ayrımına geldiği zamana.
Yol senin iyi seç....
Ama ne olur yolu karıştırma olur mu ?
Yine bana dön ne olur...
WrAtBoY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı