![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1955
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Gittin öylesine canım acıyor ki sanki giderken herşeyi alıp gittin.Heryer karanlık herkes yabancı.Korkuyorum uzat ellerini esirgeme benden.Tam herşey bittiği dediğim anda çıkıverdin karşıma ve hayata döndürdün beni.Sen girince hayatıma yeniden güneş açtı,aşka inanmayan ben artık aşka inanır oldum.Bana herşeyi öğreten mutluluk sırları veren sendin.Aslında seninle öğrendim herşeyi.Hayatımın anlamı bence sensin sen;
sevincim,mutluluğum,dudağımdaki tebessümüm,hayatımın anlamısıın Biliyordum birgün beni bırakıp gideceğini ama bu kadar erkenmiydi ne olur gitme bırakma beni ellerimi...Gidersen birgün hayatımdan mutlu olacağım diyordum ama bu göründüğü kadar dolay değilmiş.Mutlu değil mutsuzum artık.Sensizliğe dayanacak gücüm yok.Günden güne eriyip gidiyorum.Seni çok özledim.olmuyor geçmiyor sensiz şu zaman.Durmuyor şu gölümdeki sızı.Ne olur affet beni bitanem.Birgün bile sesini duymadan yapamıyordum şimdi ise telefonu alıp alıp bırakıyorum.Arayamıyorum korkuyorum bir daha beni arama demenden.Bunu senden duymak öylesine acıtıyor ki canımı o an ölmek istiyorum.Ne olur affet beni senden binlerce kez özür diliyorum.Boynuna sarılıp gözlerinin içine bakarak affet beni demek istiyorum. Seni herşeyden çok seviyorum
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2557
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() anam sende mı ask acısı cekıyon ya hehe kıme gıtsem acı cekıyo yaa ayrılık zor degıl be 3 aglarsın sonra vur patlasın cal oynasın yaa
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() Emeğine sağlık...
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|