www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-22-2006, 02:23 PM   #1
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2556
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

"Fenerbahçe'yi geçeceğiz"

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Ayhan Akman, "Çok kötü bir sezon geçirdiğimizi düşünmüyorum" dedi.

Akman, çok iyi oynadıkları maçlardan puansız ayrıldıklarını belirterek, "7 puan fark var, ama ilk yarıyı 2. sırada tamamladık. Genellikle çok iyi oynadığımız maçlardan puansız ayrıldık. Sadece Bursaspor ile oynadımız maçı kötü oynayarak kazandık. Diğer maçlarda iyi oynayarak çok puan kaybettik. Bu yüzden hakettiğimiz yerde değiliz diye düşünüyorum. En azından bu kadar puan farkı olmamalıydı. Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir puan elde edemedik. 2. yarı herşeyi değiştirebiliriz. 2. yarı fikstür avantajımız var diye düşünüyorum.

İyi değerlendirirsek 2. yarı Fenerbahçe'yi yakalayacağız ve geçeceğiz diye düşünüyorum" dedi.

Sarı-kırmızılı oyuncu yedek kalması ile ilgili olarak, "Zaman zaman tabiki forma şansı bulamayabililiriz. Bu her futbolcu için geçerli. Bu yüzden problem yaşadığımızı düşünmüyorum. Ben Galatasaray için elimden geleni yapıyorum. Hocamız ne zaman şans verirse onu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Başarılı oyuncu, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Şampiyonlar Ligi'nde 4 puan elde ettiğimiz için bir hayal kırıklığı yaşadık. Maçlarımızı Ali Sami Yen Stadı'nda oynasaydık belki daha farklı olabilirdi. Şu bir gerçek ki Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadığımız maçlarda iyi puanlar elde edemedik. Ama sonucu sadece buna bağlayamayız. Şansız maçlarımız da oldu. Mesela PSV maçında öne geçmemize rağmen kaybettik. O maçtan kesinlikle 3 puan ile ayrılmamız gerekiyordu. Ama son 20 dakikada 2 tane şanssız bir gol yedik. Bu tip hataları Şampiyonlar Ligi'nde yaparsanız cezasını çekiyorsunuz."

Ayhan Akman, Song'un Fenerbahçe maçında oynamaması ile igili olarak ise "Herhangi bir oyuncunun para yüzünden Fenerbahçe maçında oynamaması söz konusu bile olamaz. Biz Galatasaray forması ile çıktığımız her maçta en iyisini vermek yükümlülüğümüz var. Fenerbahçe maçında bence çok iyi oynadık.

Tamamen bizim hakimiyetimizdeydi. Ne yazık ki verilmeyen bir de penaltımız vardı. O maç da böyle bitmeyebilirdi. Para konusu tamamen başka kişilerin ortaya attığı düşünceler. Biz kesinlikle öyle şeyler düşünmüyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı