www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-24-2006, 08:14 PM   #1
RuYa_GuZeLi
Müstakbel Üye

RuYa_GuZeLi Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 7
Üye No: 15227
İtibar Gücü: 1481
Rep Puanı : 5082
Rep Derecesi : RuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond repute
Varsayılan Ellerimin Sıcaklığı Yüreğimin Sıcaklığını Hissettirir mi Sana ?

Canım Birtanem bugün yine seninle doluyum..Her yerde her saatde..Yeniden yeniden yaşıyorum her şeyi ve seni.Sanki hiç gitmemişsin,dün hiç yaşanmamışcasına ilk günümüz heyecanı,ilk sevgi heyacanı ile çarpıyor yüreğim ..İçimi susturamıyorum tatlım..
Aşkım benim ellerimi onlarca kez çenemde dolaştırsam,parmak uçlarımı hisseder misin dokunduğum yerlerde ?Ellerimin sıcaklığı , yüreğimin sıcaklığını hissettirir mi sana ?
Gülüşünü hayal etmek,mutluluğunu hissetmek ne güzel..Gülmek sana ne kadar yakışıyor bir bilsen..Seni uzaktan sevmeyi,özlemeyi bir köşede,bir anda seni karşımda görmeyi,susarak onlarca şeyi sana anlatmayı yaşıyorum bu aralar..
Bir bilinmez dünyaya yatırdım gönlümü.Sen düşten güzelken, sisler,özlemler ardında yaşıyorum seni..Hiç yitirmek istemiyorum, istemedim de.. Yitirmeyi göze alamadığım ,beni ölüm kadar korkutan kaç kadın var yaşamım da?
Geceleri yolda yürürken Karanlıkları yakamozlarında ,ayın yuvarlağında,asfaltlar boyunca görüyorum seni?Sokak lambalarına çiziyorum o güzel yüzünün resmini..Hissettikçe o gürül gürül muhteşem sevgini,kanım daha deli deli akıyor damarlarımda..Saçlarını okşamak, tenine dokunmak geliyor,hayal ediyorum seni..Sevginle beslendiğim on gündür özlemini yüklendiğim,en değerli varlığım !
Yine satırlarımda arıyorum,buluyorum seni..Dakika dakika her şeyi bir solukta bitirmek,tüm saatleri sana ayırıp seninle bir ömrü sevgiyle sürdürmek için neler vermezdim..Hep sen varsın yanımda..sözümde,sohbetimde,katığımda..
Ellerinin sıcaklığını özledim..Dudağımdaki bir öpüşünle varlığını hissettiğim o dudakları özledim..Sevgini özledim..beni sevmeni de..Gidip gidip geliyorsun yanıma.Aslında hep sen vardın.Sanki yıllarca ben sadece seni taşıdım.Tanıyorum ,biliyorum.Yıllar önce buldum az sonra kaybedecek gibiyim,korkuyorum..
Deli mavişim,kara kızım benim beni önüne katıp savuran,yokluğunun buzulunda beni donduran,varlığının sıcaklığıyla beni eriten,beni diyar diyar gezdirenim? Çabuk dön benim gülüşü güzel sevgisi okyanus kadınım ?seni seviyorum..

MODERATÖR ALIMLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR
RuYa_GuZeLi çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı