www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-26-2006, 12:48 AM   #1
jockeя
Administrator

jockeя Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 20
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi : jockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond repute
Varsayılan Caner çok mutlu !/25aralık

Ailesinden Caner'e övgü var Hafta içinde sözleşme için Rusya'ya gidecek olan genç futbolcu memleketi Edremit'in gururu oldu. Ailesinden Caner'e övgü var.

Rusya'nın CSKA Moskova takımı ile sözleşme imzalamak üzere bu hafta içerisinde Rusya'ya gideceği öğrenilen Vestel Manisaspor'un 18 yaşındaki futbolcusu Caner Erkin heyecan dolu. Memleketi Edremit'te ailesiyle özlem gideren başarılı oyuncu, "Vestel Manisaspor'a çok şey borçluyum. Bana sahip çıkıp güvendiler.
İyi bir transfer olacağını düşünüyorum. Futbol hayatımda hep daha iyisini hedefliyorum. Başarılı olmak istiyorum" dedi.

AİLESİ F.BAHÇELİ
Koyu Fenerbahçeli olan Erkin ailesi ise oğullarının bir Avrupa takımında oynamasından gurur duyduklarını belirtti. Baba Celalettin Erkin, "Ben koyu bir Fenerbahçeliyim. Ancak transferde Caner'e karışmıyorum. Oğlum Edremit'in gururu oldu. O çok akıllı bir çocuktur. Atacağı her adımı düşünerek atar" açıklamasını yaptı. Baba Erkin, Caner'e futbol oynaması konusunda hep destek olduğunu, ilk olarak F.Bahçe alt yapısına götürdüğünü ancak Vestel Manisa'nın Caner'i kaptığını söyledi
jockeя çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 12-26-2006, 12:49 AM   #2
PrObLeM_BoY
Müstakbel Üye

Teşekkür Etme: 40
Üye No: 5682
İtibar Gücü: 1681
Rep Puanı : 20630
Rep Derecesi : PrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond repute

bu caner bi ara samsunda oynayan caner değil demi yavv adaş buda bizim

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı