![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 55 Thanked 47 Times in 44 Posts
Üye No: 25019
İtibar Gücü: 1465
Rep Puanı : 2360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Memorial Hastanesi'nin sponsorluğunda bu sezon 2'ncisi düzenlenen, 11 Altın Adam Yarışması'nın 4. jüri toplantısı dün akşam Kalyon Otel'de yapıldı.
Juri toplantısına onur konuğu olarak katılan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu şunları söyledi: "Tahkim Kurulu'nda duruşmalı toplantı anormal bir şey değil. İlk defa yapılmıyor. Bu sezon bizim ilk defa duruşmalı talebimiz oldu. Dilekçede veya sözle izah edemediğimz şeyleri birebir anlatmak, hukuki savunmamızı heyet önünde yapmak istiyoruz. Duruşma herzaman faydalı olur. Biz hukukçular nekadar usta kalem olursak olalım kelimelerle ifade edemeyebiliriz. Bu yüzden son derece önemli. Ayrıca duruşmada görsel malzemeler de kullanacağız. Ben duruşma yapılacağı için değil, tezimizde haklı olduğumuza inandığım için cezamızın azalabileceğine inanıyorum. Ama tabiki takdir bu konuda görevli olan Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nundur. Ben hukukçu olarak federasyon yöneticisi iken neye inanıyor isem Fenerbahçe yöneticisi iken de aynı hukuki değerlere inanıyorum. Yönetici olmak bu değerleri benim açımdan dağiştirmedi." AZİZ YILDIRIM'IN SEVİLEN VE SON DERECE BAŞARILI BİR YÖNETİCİ Mosturoğlu, Aziz Yıldırım ile ilgili olarak, "Genel olarak değerlendirdiğimizde Sayın Aziz Yıldırım'ın sevilen ve son derece başarılı bir yönetici olduğunu düşünüyorum. Bu kadar büyük bir kulübün ancak bu prensipler ile yönetilebileceğini düşünüyorum. Başarını algılanması sportif faaliyetler içinde bazen insanları olduğundan farklı gösteriyor. Haluk Ulusoy ile Aziz Yıldırım birbirlerine karşı bir küskünlüklerinin olmadığını söylediler. Kişisel kırgınlıkları olmayan iki insanı benim barıştırma gibi bir misyonum olamaz" dedi. AİLE MASUMİYETİ OLAN BİR YERDE BU TİP KİŞİLERİN BARINMAMASI LAZIM Şekip Mosturoğlu, Vedat Oskay ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Fenerbahçe'nin en büyük mücadelelerinden bir tanesi bu tip insanları Fenerbahçe'den temizlemekle alakalıdır. Maalesef Fenerbahçelilik kimliğini kullanarak veya Fenerbahçelilerle ilişkilerini kullanarak bu tür rollere soyunan insanlar var. Bu kişinin Fenerbahçe ile organik veya görevsel anlamda hiçbir ilişkisi yoktur. Bu kişi sadece Fenerbahçeli yöneticileri değil sporcuları da kullanmıştır. Büyük bölümü belgeye dayalı birçok iddia geliyor. Aile masumiyeti olan bir yerde bu tip kişilerin barınmaması lazım." AĞIN ÇOK MEDENİ OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda kale arkalarına ağ konması gibi bir projelerinin olmadığını vurgulayan Mosturoğlu, "Ben problemin kale arkalarına ağ konulması ile çözülebileceğine inanan bir insan değilim. Bence bireysel cezalar arttırılırsa, il spor güvenlik kurulları daha ağır cezalar verebilirse ve sorumlular dabireysel olarak tespit edilebilirse toplam sayısı 50-60'ı geçmeyen insanlar tribünlerden arındırılır. Ben ağın çok medeni olmadığını düşünüyorum. UEFA kriterlerine göre kale arkasında ağ olmaması gerektiğini biliyorum. Nitekim Dünya Kupası oynanan stadlarda da ağ yok" dedi. Mosturoğlu Kulüpler Birliği'ne katılıp katılmacakları konusundaki kararı bugün açıklacaklarını belirterek, "Daha önce 4 büyük kulüp olarak aramızda anlaşarak Kulüpler Birliği toplantılarına katılmama kararı almıştık. Geri kalan 3 kulüp hiçbir gerekçe belirtmeksizin bu karalarından geri döndüler. Sayın Özhan Canaydın bu kararardan döndüğü gibi Kulüpler Birliği'ne başkan oldu. Biz tutarlı hareket ediyoruz. Bu tutarlılık yüzünden Kulüpler Birliği toplantısına katılıp katılmamamız sorun oluyor. Tutarlı davranmasak çok rahatlıkla katılma kararı alırız. Bence bizim tutarlı davranışımız değil diğerlerinin tutarsız davranışı sorgulanmalı" dedi. Mosturoğlu, Aykut Kocaman, Engin İpekoğlu ve Servet Çetin ile ilgili olarak sorulan bir soru üzerire ise "Fenerbahçe'ye hizmet etmiş futbol ailesinin değerli fertleri. Futbol uzun bir maraton.Mutlaka kader bizi bir yolda bağlayacaktır. Biz yönetim olarak onlarla birgün biraraya gelmeyi tabiki düşünürüz" dedi. 26.12.2006 Kaynak : DHA |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"""DietMP3""" mp3'lerinizin boyutlarını küçültün | LeGoLaS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-30-2008 01:15 PM |
PeugeoT 206"""""Manyak bişi""""" | RaPoRLu | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-09-2007 08:21 PM |
Eski DEP'li Sadak, "Öcalan'ı övdüğü" iddiası ile ifade verdi / 28 nisan | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-28-2007 12:12 PM |
[16.07.06-13:40]İsrail Dehşet Saçıyor..SON TEHDİDİ:""GÜney Lübnan'ı Boşaltın""" | KaRaYeL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-16-2006 01:43 PM |