![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 50 Thanked 62 Times in 45 Posts
Üye No: 25089
İtibar Gücü: 1490
Rep Puanı : 3206
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alex'in menajeri ile yapılan görüşmede anlaşma sağlandığı ögrenildi
Brezilyalı oyuncunun menajeri Juan Figer, resmi imza için yılbaşından sonra Türkiye'ye gelecek F.Bahçe sözleşme yenileyip yenilemeyeceği konusu yılan hikayesine dönen Alex'te mutlu sona ulaştı. Yıldız futbolcu ve menajeri Juan Figer ile yapılan temaslarda anlaşma sağlandığı ve Alex'in 2 yıl daha F.Bahçe'de kalacağı öğrenildi. Menajer Figer'in yılbaşından sonra İstanbul'a geleceği ve tarafların resmi sözleşmeye imza atacağı ifade edildi. Huzur içinde tatil yapıyorum Bu arada ülkesinde tatilde olan Alex kendi internet sitesinde yaptığı açıklamada, "İlk yarıyı güzel şekilde kapatmanın huzuru içinde tatilimi geçiriyorum. Sezon başında yeni hocamız Zico'nun tarzına alışmakta zorlanmıştık ama sonunda bütün zorlukları aştık. Ancak rehavete düşemeyiz, iyi başlamak güzeldir ama bundan daha iyisi güzel bitirmektir." Kaynak: Pasfotomaç |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
daha sert askim daha sert diye bagiriyor | zabandak | Türk Gizli Çekim | 0 | 03-14-2010 02:23 AM |
daha sert askim daha sert diye bagiriyor | zabandak | Türk Gizli Çekim | 0 | 03-13-2010 04:22 PM |
Lis...li Kiz Okul Cikisi Önce Naz Ediyor daha Sonra Yatakda Bu Sekilde Daha Cok Aciyo | cevdet3434 | Türk Video | 0 | 02-28-2010 01:42 AM |
kürt parası daha önce vermiştim ama bu daha detaylı resimde var | vestelman | Eskiler (Arşiv) | 2 | 09-07-2006 12:54 AM |
işte bitane daha flash animasyon daha | mezarci79 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 08-15-2006 04:15 PM |