www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-08-2007, 11:53 PM   #1
uprocking
Daimi Üye

uprocking Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 6
Üye No: 15198
İtibar Gücü: 1579
Rep Puanı : 2714
Rep Derecesi : uprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond repute
Varsayılan "Sağlam olsaydım puan farkı olmazdı"

"Sağlam olsaydım puan farkı olmazdı"

Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş, "Hayatımı futbola adadım. Hem oynamamak, hem de takımdan ayrı kalmak beni çok üzüyor" dedi.

11 yıllık profesyonel futbol yaşantısında ilk defa futboldan bu kadar çok uzak kaldığını belirten Necati, "Oynama isteği insanda çok ayrı bir hırs yapıyor. Zaten hırslı bir insanım. Benim takıma tekrar girmem için çok güçlü olmam gerekiyor. Onun içinde antrenmanlarda varımı yoğumu veriyorum" dedi.

Basın beni yıpratmak istiyor

Necati Ateş, basının kendisini yıpratmak için elinden geleni yaptığını söyleyerek, "Diyorlar ki niye basına konuşmuyor, niye basından uzak kalıyor. Onları yazan insanların güzel şeyler yapmak istediklerini düşünmüyorum. Bir insan kasığından sakatlandığı zaman ne yapması gerekiyor.

Dışarıda gezip tozup sürtmesi mi gerekiyor. Anlamıyorum ve çok komik bir durum. Sonra ağır konuşulduğu zaman ben de ağır konuşuyorum. Çünkü yapı olarak agresif bir insanım. Hoşuma gitmiyor. Ben gezen, tozan dışarıda sürten bir insan degilim. Onun için bunları konuşurken biraz daha dikkat etmeleri lazım" diye konuştu.

Puan farkı kapanacak

Tecrübeli oyuncu ayrıca 7 puanlık farkı kapatacaklarını ve şampiyon olacaklarını iddia ederek, "Ben bunun inancındayım. Geçen sene de şampiyon olacağız diye inandık. O gücü de bulduk, çalıştık. Şans da bizim yanımızdaydı. Allah'da sonuna kadar bize yardımcı oldu ve şampiyon olduk.

Rastgele şampiyon olduğumuzu söylediler. Sonuçta şampiyon olduk. Bunu kabul etmeleri gerekir. Başarılı olmak istiyorsa insanlar çalışmaya devam edecekler. Dereyi görmeden de paçayı sıvamayacaklar" şeklinde konuştu.

Sahaya çıktığımız zaman parayı düşünmeyiz

"Karakterli futbolcular herzaman sahaya çıktıkları zaman parayı düşünmezler. Biz geçen sene de, bu sene de parayı düşünmedik. Sonuçta para verilmese biz yine aynı şeyi yapacaktık. Herkes bir kontrat imzalamış ve karşılığında da bir para alıyor. Ama hiç kimse sahaya çıktığı zaman parayı düşünmez. Düşünen bir insanın zaten ne kadar yararlı olabileceğini bilmiyorum."

Sağlam olsaydım puan farkı olmazdı

Necati Ateş takımdaki performansı ile ilgili olarak ise, "Sağlam bir Necati olsaydım, bence bu 7 puan fark olmazdı. Mutlaka bir katkım olurdu diye düşünüyorum. Ama ne kadar katkım olurdu, onu da bilemiyorum. Ama kötü anlamda olacağını düşünmüyorum" dedi.

Ateş ayrıca şunları söyledi:

Tek rakibimiz Fenerbahçe değil

"Şampiyonluk yolunda tek rakibimiz Fenerbahçe değil. Beşiktaş, Kayseri ve Vestel Manisaspor hala potada olan takımlar. Daha ne şampiyon ne de sonuncu belli. Bunun için kimse ne şampiyon oldum diye havaya girsin, ne de küme düştüm diye üzülsün. Ben Galatasaray'da santrafor oynadım. Sağ tarafta da oynadım, sol tarafta da. İkilinin arkasında da oynadım. Ama genelde hücuma yönelik bir orta saha oyuncusuyum. Yıllarca öyle oynadım."
uprocking çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı