![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İnsanlar, vefasızdır dediler,vefasızlık nedir? bilmedim hiç,zamanla öğrenirsin,yaşa da gör dediler.Ben hiç
vefasız olmadım ki! hep sevdim insanları, gülümsedim ,sevgi dolu gözlerle baktım ,sevgi dolu yüreğimi açtım, değer verdim ,kıymet verdim insanlara ama insanlar vefasız çıktı öğrendim ki kimseye değerinden fazla değer vermeyeceksin! İnsanlar, haindir,kıskançtır,ikiyüzlüdür dediler.Olmaz dedim,olmaz! nasıl olabilirdi ki! ben tanımıyordum bu duyguları,zamanla tanırsın ,alışırsın yaşa da gör dediler.Zamanla tanıdım insanların yüzlerini evet doğruymuş söyledikleri ne insanlar tanıdım, yüzüne gülüp arkandan söyleyen,ne insanlar tanıdım haince düşünen, ne insanlar tanıdım kıskanç, bir türlü anlam veremedim.Yüreğinde birazcık sevgi olan insanda ne hainlik,ne kıskançlık,ne ikiyüzlülük olurdu.İnsan ,sevgiye açsaydı yüreğini,doğru yolu bulurdu. İnsanlar, yalan söyler ,kimseye güven olmaz,inanma dediler.Hayret dedim ya!Hayret! İnanmıyorsan zamanla inanacaksın,yaşa da gör dediler.Bak! bunu da yaşadım. Ne insanlar tanıdım yalancı ben utandım onlar utanmadı. Öğrendim artık böyle insanların var olduğunu ,yaşayarak öğrendim.İnsan olmak lazım yüreği sevgi dolu kine,nefrete,kıskançlığa yer olmamalı bu yürekte hele vefasızlığa hiç….Yüreğinize sevgi tomurcukları ekin , bir tutam sevgiye yer verin, ne güzel şey sevmek ve sevilmek
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|