![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 22 Thanked 136 Times in 66 Posts
Üye No: 5863
İtibar Gücü: 2335
Rep Puanı : 20870
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çorum'da, bir hafta önce evden 'okula gidiyorum' diye ayrılan G.D.'den (14) ailesi haber alamıyor.
Bahçelievler Mahallesi Maden İş Sitesi, Maden İş Blokları'nda yaşanan olayda, lise 1. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki G.D., sabah okul kıyafetlerini giyerek evden ayrıldı. Akşam eve dönmeyen kızlarından haber alamayan aile çocuklarının kaybolduğunu polise bildirdi. Doğar ailesi kızlarının 7 gündür kayıp olduğunu belirterek, hayatından endişe duyduklarını söyledi. Çocuğunun bulunmasını isteyen gözü yaşlı anne Nilgün Doğar, "Kızım okula gitmek için evden ayrıldı. Okul kıyafetleriyle kayboldu, yavrum daha çocuk ona kıymasınlar, onu bana geri versinler. Ne olur yavrum geri dön, bana bir mesaj gönder yeter" diyerek gözyaşı döktü. 14 yaşında bir kızı kandırmanın hiçbir vicdana sığmayacağını anlatan anne Nilgün Doğar, iki çocuğunun olduğunu ve G.D'nin en büyük kızı olduğunu belirterek, "Benim kızım daha okula gidiyor, o küçük bir çocuk ona kimse kıymasın, yavrumu bana geri versinler, kızımın başına kötü şeylerden gelmesinden korkuyorum. Ben kızımın hayatından bile endişe ediyorum, çünkü G.D. evden kaçacak bir kız değildi, Neşeli ve güler yüzlü herkese yardım etmeyi seven bir kişiydi. Harçlıklarını bile fakirlere veren bir çocuğun durup dururken ortadan kaybolmasını anlayamıyoruz. Yetkililere sesleniyorum yavrumu bana bulsunlar" şeklinde konuştu. Baba İsmail Doğar, kızının hayatından endişe ettiğini belirterek, polisten kızının biran önce bulunmasını istedi. İsmail Doğar, "Kızım ne olur evine dön, sen kaçtınsa bile biz seni affettik, bize geri dön biz seni seviyoruz ve senin yanındayız" diyerek kızının geri dönmesi için çağrıda bulundu. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
13 yaşındaki kızdan dehşet veren ifadeler | Author41 | Yurttan Haberler | 0 | 06-25-2009 10:18 AM |
Evli çiftten 5 aydır haber alınamıyor | GooD aNd EvıL | Yurttan Haberler | 0 | 05-22-2009 05:00 PM |
Üniversiteli Adil'den 8 gündür haber yok | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-15-2009 07:30 PM |
19 yaşındaki gençten 12 gündür haber yok 17.08.2006 21:15 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-17-2006 11:26 PM |
Sizin Kızdan Ne Haber ???? | ๏๒รєรรเ๏ภ | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-28-2006 11:45 PM |