![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Mesajlar: 8,106
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() MALZEMELER
250 gr kestane 4 su bardağı su tavuk veya etsuyu 2 su bardağı pirinç iki çorba kaşığı tereyağ tuz HAZIRLANIŞI Kestaneleri dağılmayacak kadar haşlayın. iç ve dış kabuklarını soyup fındık iriliğinde doğrayın. İki su bardağı bardak pirinç, dört su bardağı su ve tuzla bir pilav hazırlayın. Pilav suyunu çekince doğranmış kestaneleri katıp, beraberce demlendirin. Biraz kanştırıp, servis yapın. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kestaneli-Bademli-Kayısılı İç Pilav (4-6 Kişilik) | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 0 | 07-25-2009 05:08 PM |
Kestaneli Pilav (6 Kişilik) | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 0 | 07-25-2009 05:08 PM |
Kestaneli Pilav | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 0 | 07-24-2009 08:39 PM |
Kestaneli Pilav | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 0 | 07-24-2009 08:39 PM |
Kestaneli pilav-2 | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-30-2007 05:48 PM |