www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 02-01-2007, 10:10 AM   #1
Lac0st3_ForCeS
Müstakbel Üye

Lac0st3_ForCeS Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 6
Üye No: 29685
İtibar Gücü: 1378
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi : Lac0st3_ForCeS is a splendid one to beholdLac0st3_ForCeS is a splendid one to beholdLac0st3_ForCeS is a splendid one to beholdLac0st3_ForCeS is a splendid one to beholdLac0st3_ForCeS is a splendid one to beholdLac0st3_ForCeS is a splendid one to beholdLac0st3_ForCeS is a splendid one to beholdLac0st3_ForCeS is a splendid one to behold
Varsayılan Berlusconi'yi bu kadına iltifat yaktı 1 şubat

Eski İtalya Başbakanı Berlusconi, şov yıldızı Aida Yespica'ya "Seninle her yere gelirim" diye iltifat edince eşi "Benden özür dile" diye gazeteye mektup yolladı. Berlusconi, eşinden özür dilemek zorunda kaldı.

İltifatçı eşini pişman etti

Bir törende çevredeki güzel kadınlara "Seninle her yere giderim" gibi iltifatlar yağdıran Berlusconi'ye eşi kızıp açık mektup yazdı. La Repubblica gazetesi mektubu "Kocam benden özür dilemeli" manşetiyle yayımladı.

İtalya'nın eski başbakanı ve ana muhalefet lideri Silvio Berlusconi'nin kısa süre önce bir televizyon ödüllerinin dağıtıldığı tören sırasında bazı kadınlara aşırı iltifatta bulunması, başına dert açtı. Berlusconi'nin eski tiyatrocu olan eşi Veronica Lario Berlusconi, merkez sol basının lideri sayılan Repubblica gazetesinde birinci sayfadan yayınlanan bir mektupla, eşi Silvio Berlusconi'den, kendisinden kamu önünde özür dilemesini istedi.

'Damat' gibiydi
Olay, Silvio Berlusconi'nin kendisine ait Mediaset kanalının düzenlediği "Telegatti" televizyon ödülleri dağıtımında başladı. Gecede güzel kadınların olduğu masaları bir damat adayı gibi gezen Berlusconi, "Sizinle ıssız bir adaya bile gelirim" diyen İtalyan şov kızı Aida Yespica'ya "Ben seninle her yere gelirim" cevabını yapıştırdı. Forza Italia partisinin sarışın ve esmer milletvekilleri Micaela Biancofiore ve Mara Carfagna da iltifatlardan paylarını aldı. Berlusconi'nin "Hem güzel hem başarılı" diye takdim ettiği milletvekillerinden Carfagna ise, Veronica'yı en çok kızdıran iltifatın sahibi oldu. Berlusconi "Carfagna'ya bakın hele. EvliROMANTİK BİR ERKEK! Berlusconi, geçen yıl eşine sürpriz yapıp, uçağıyla Fasa götürmüştü. Berlusconi, Bedevi kılığına girerek, eşinin önünde dans etmişti.olmasam onunla kesin evlenirdim" dedi. Veronica Berlusconi intikamını almakta gecikmedi ve kocasını, en nefret ettiği gazete olan La Repubblica'da rezil etti. Veronica Berlusconi, gazeteye yazdığı birinci sayfadan yayımlanan mektupta "Kadınlık onurumla oynadı, kamu önünde benden özür dilemeli" dedi. Veronica Lario Berlusconi'nin, "Sayın genel yayın yönetmeni" diye başlayan ve kocasından özür talep ettiği açık mektup şöyle: "Evlilik yaşamım boyunca kaçınılmaz çatışmaları ve daha acılı anları hep saygılı ve ihtiyatlı biçimde göğüsledim. Ama şimdi sizlere, Telegatti ödüllerinin dağıtılmasının ardından kocamın oradaki bazı hanımefendilere hitap ederken 'Eğer evli olmasaydım sizinle hemen evlenmiştim' ya da 'Seninle her yere giderim' türünden benim kabul edemeyeceğim ifadeler sarf etmesi karşısında duyduğum tepkiyi dile getirmek için yazıyorum. Bunları, kendi onurumu zedeleyici ifadeler olarak yorumluyorum. Özelde benden özür talep edilmemiş olması hasebiyle de kocamdan ve kamusal şahsiyetten, şahsımdan açıkça özür dilemesini talep ediyorum."

Yasemin TAŞKIN - ROMA
Lac0st3_ForCeS çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 02-01-2007, 04:37 PM   #2
fb_1907
Geçerken Uğradım

fb_1907 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 29755
İtibar Gücü: 1345
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : fb_1907 is on a distinguished road

tesekkürlerrr
Old 02-01-2007, 07:59 PM   #3
alexdesouza20.07
ÇaKaL Üye

alexdesouza20.07 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 136
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1817
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi : alexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond repute

saol.....

Altın sarısı bir güneşin lacivert okyanuslarına gömün bizi. Bırakın üzerimizde çubuklu forma yüreğimizde sevdası kalsın!

alexdesouza20.07 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı