![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 28 Thanked 119 Times in 48 Posts
Üye No: 7820
İtibar Gücü: 1525
Rep Puanı : 5960
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Benim babam senin babanı döver
+Dövmesse doptur -Nerden biliodun nan = ] +benim babaam seninn babanı döveer -senin baban benim babamı döver (şaşırt-kaç taktiği) +hayır, senin baban benim babamı döver (zafer anı) -peki anlaştık, sen kazandın.. +?!?! +benim babam senin babani döver - öylemi +hi +benim babam senin bubani düver -babam yok ki +benim babam senin babani düver cünki onun parmagi daha uzun -ne alaka -benim babam senin babanı döver +dövsün çokta sitimde oda beni dövüyo -benim babam senin babanla arkadaşmış +ne alak lan -yani baban yırttı dayak yemicek -benim babam senin babanı döver +evet -senin baban benim babamı dövemez +evet -nan salak espiri yapsana içine ettın diyaloğun be +benim babam senin babanı döver +benim anam senin ananı yolar -benim abim senin ablanı bana yenge yapar +e noldu peki şimdi -çarpık kentleşme + benim annem 1 dakikada 2 sepet çamaşırı yıkayabiliyoorrr - o da bişey mi benim annem 10 saniyede çamaşırları ipe asıp kurutup topluyor + (... ) hehe.. ne diosun olm.. benim babam 5 km yi 30 saniyede koşar - senin baban da amma yavaşmış.. 15 saniyede tamamdır olum + eeeaaah.. hadi lan ordan.. atıosun olm.. sallama.. - sanki sen atmıosun birbirimizi kandırmayalım.. + git lan.. benim babam senin babanı döver.. - hahayt +benim babam senin babanı döver -banane yav ne yaparsa yapsın, al istersen babamıda sana verim + .... +benim babam seni babanı dedeni istersen seni bile döver - yapma yaaaa döver diyusun +evet öle diyurum -Benim babam senin babanı döver -Neden baban manyak mı -Benim babam senin babanı döver -nedenmiş o -benim babam poliiiss -Benim babam da Sinan Şamil Sam -hsktr -Benim babam senin babanı döver -döver tabi ayol ah hah haaayy -Babasının oğlu ne olacak -Benim babam senin babanı kovar -Dövmez mi -Hayır ''Ananı da al git burdan'' der -vaay -Benim babam... -tamam sus benim babamı döver -a a nerden bildin -benim babam Nostradamus kızım şaşıracaksın biliyorum -yaaa -bak -Allah rızası için bi simit al be abi -Benim babam senin babanı döver -babam yok benim -Hatta tüm babalarını döver -Biç değilim ben değiliim değiliiiiim....Yıllar yılııı dert yolundağğ -Benim babam senin babanı döver -babamdan ne istiyor gelsin beni dövsün -sıçtın konseptin içine -benim babam senin babana biner -nasıl ya -bir baba hindi... -heeey allaah -gördün mü :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 32 Thanked 227 Times in 20 Posts
Üye No: 10984
İtibar Gücü: 1613
Rep Puanı : 11285
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saol kanka
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 14 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 4412
İtibar Gücü: 1447
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Emeğine sağlık. Güzelmiş..
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kamyoncudur. Benim babam, | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-23-2008 05:09 PM |
Aşk benim hiç senin olmamış... | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-09-2008 12:56 PM |
Benim Babam | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-14-2008 05:50 PM |
Benim Babam | rüzgarın kızı | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-14-2007 06:06 PM |
Benim Babam FENERBAHÇELİYDİ!! harika bi yazı... | alexdesouza20.07 | Eskiler (Arşiv) | 4 | 08-16-2006 05:31 PM |