![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 8 Thanked 56 Times in 20 Posts
Üye No: 7728
İtibar Gücü: 1459
Rep Puanı : 2810
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() > Savci, sanik sandalyesindeki yasli teyzeye sorar:
> - Bize yasinizi söyler misiniz? > -66 yasindayim > - Lütfen bize olay günü neler oldugunu anlatin > - O gün hava çok güzeldi ve ben parkta oturuyordum. ...derken o adam > geldi yanima oturdu.. > - Onu taniyor muydunuz? > - Hayir ama tatli birine benziyordu > - Sonra ne oldu? > - Birden bacaklarimi oksamaya basladi... > - Ona engel oldunuz mu? > - Hayir > - Neden? > - çünkü hosuma gitti.. kocam 30 yil önce öldüğünden beri kimse > bana böyle dokunmamisti. ... > - Sonra ne oldu? > - Sonra gögüslerime dokundu.... > - Engel oldunuz mu? > - Hayir > - Neden? > - çünkü bana kendimi uzun zamandir ilk defa bir kadin gibi > hissettiriyordu.. > - Sonra ne oldu?? > - O'na benimle sevis diye bagirdim. > - Sizinle sevisti mi?? > - HAYIR! Ben öyle bagirinca "GÜLÜMSEYIN, KAMERA >> > SAKASI! "diye bagirdi > ben de onu vurdum !!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
turbanli tahrik ediyo adami | zabandak | Türk Gizli Çekim | 0 | 03-09-2010 02:12 AM |
turbanli tahrik ediyo adami | fulladultindir | Türk Video | 0 | 02-17-2010 01:45 PM |
turbanli tahrik ediyo adami | adultcuk | Türk Video | 0 | 02-17-2010 03:31 AM |
Tahrik | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 06:35 PM |