![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3154
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Song’tan samimi itiraflar: Eric’e gösterdiğim tepkiden sonra eve gittiğimde karım bana surat yaptı. Bense bütün gece uyuyamadım. Çok üzülmüştüm.
‘Hayat öğretmenim!’ Galatasaray’ın Kamerunlu futbolcusu Rigobert Song, FourFourTwo dergisine samimi itiraflarda bulundu. İşte tecrübeli oyuncunun ilginç açıklamaları: “Eric Gerets’e gösterdiğim tepki yüzünden karım bana çok kızdı. Eve gittiğimde surat yaptı, ‘Senin antrenörün o davranışı hak etmiyordu’ dedi. Benim öyle her gün bağıran çağıran bir tip olmadığımı da biliyor üstelik. Bense bütün gece uyuyamadım. Eric, özellikle saygı duyduğum, her şeyi konuştuğum, şakalaştığım biri.” ‘Mektup gönderdim’ “Milli takıma ilk seçildiğimde çok gençtim. Fransa’da kamp yapıyorduk. Kamerun’a dönmek istemedim. Fransa’da birinci ve ikinci ligdeki tüm kulüplere mektup gönderdim. Çoğuna cevap bile gelmedi. Metz’e de mektup gitmişti. Teknik direktör Joel Müller mektubu okumuş, kalecisi Jacques Songo’o’ya beni sormuş. O da, umut veren gençlerden biri olduğumu söyleyince hoca kampa geldi, Metz ile kontrat imzaladım. Galatasaray’a imza atmadan önce de Hagi ile konuşup, fikrini sordum.” ‘Bana şef diyorlar’ “Kamerun’da bana ‘abi’ diyorlar çünkü ben milli takıma çok genç yaşta katıldım. Bugün hâlâ oradaysam çok kibar olduğumdan ya da sempatikliğimden değil, sahada ve saha dışında her zaman örnek olmak için elimden geleni yaptığımdandır. Şimdilerde bir de ‘şef’ demeye başladılar. Çünkü 12 seneden beri milli takımdayım. Bütün Afrika’nın en çok milli olmuş futbolcularından biriyim ve sadece 30 yaşındayım. Çoğu kişi beni yaşlı sanıyor, 40 yaşında olduğumu düşünenler var.”
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
TBMM’de ‘kıyak’ tartışması ve ‘helal’ tepkisi | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-05-2008 08:25 PM |
Çapkın ‘damat’ın suç ortağı ‘idare müdürü’ / 21 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2007 08:13 AM |
‘Sorumlusu Gerets!’ | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-06-2007 04:08 PM |
‘Beni de gör Gerets’ | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-08-2006 11:12 AM |