![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3169
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hertha Berlin’in hocası Götz, Gökdeniz Karadeniz’e kelimenin tam anlamıyla hayran kaldı.
Maçı canlı izledi A Milli Takımımız’daki formuyla da göz dolduran Gökdeniz Karadeniz’in piyasası bir anda arttı. Her transfer döneminde yurtiçinden talipleri çıkan, ancak, ‘Sadece Avrupa olursa düşünürüm’ fikrini taşıyan yıldız oyuncuya bu kez bir Alman ekibi kancayı taktı. Millilerimizin, önceki gece Frankfurt’ta Norveç ile oynadığı karşılaşmayı canlı olarak izleyen Hertha Berlin’in hocası Götz, deneyimli futbolcu için oldukça olumlu bir rapor hazırladı ve listesine dahil etti. ‘Öncelik vermeliyiz’ Yeni sezon öncesinde hedef büyüten ve transfer arayışlarına şimdiden başlayan Alman ekibinin teknik adamının yönetimine Gökdeniz’e öncelik verilmesini istediği kaydedildi. Bu arada sezonun ilk yarısında Trabzonspor forması giyen ve Hertha Berlin’in eski oyuncularından olan Marcelinho’nun da konuyla ilgili görüşüne başvurulduğu öğrenildi. Brezilyalı’nın da özellikle ligin ilk yarısında harikalar yaratan eski takım arkadaşı için övgü dolu sözler sarfedip ‘Kaçırmayın’ dediği belirtildi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gitmek istiyorum... | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-13-2008 11:41 AM |
( bir el istiyorum sadece beni saran, bir göz istiyorum ayni camdan içeri | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-17-2008 03:53 PM |
`Galatasaray`ı çok istiyorum` | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-19-2007 05:47 PM |
Ağlamak istiyorum | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 08-18-2006 03:58 AM |