![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 28 Thanked 119 Times in 48 Posts
Üye No: 7820
İtibar Gücü: 1507
Rep Puanı : 5960
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() FORD MİNİBÜSÜ BİLİRMİSİN?
Adamin birisi sehirlerarasi yolcu tasimaciliginda kullanmak üzere Ford minibüs satin alir. Ilk sefere çikacagi gün çok heyecanlidir. Yolculari tepelemeye doldurur ve yola çikar. Fakat minibüsü öyle hizli kullanmaktadir ki minibüsün en arka koltugunda oturan 60 yaslarinda bir ihtiyar amca soföre: -"Yavrum biraz yavas gitsene kaza yapacaksin." deyince soför heyecanla, -"Beybaba sen Ford minibüsü bilir misin?"der. Ihtiyar adam Hayir bilmiyorum" deyince soför " O zaman otur yerinebir daha isime karisma" der. Neyse seyahat bu sekilde devam eder.Ileride keskin bir virajdan 120 Km hizla dönünce uçuruma yuvarlanmaktan sonanda kurtulurlar.Bu arada minibüsteki yolculardan orta siralarda oturmakta olan orta yasli bir kadin: -"Soför bey rica ederim yavas git, evde çoluk çocugumuz bekliyor" deyince soför kadina "Abla sen Ford minibüsü bilir misin?" deyince kadin "hayir nereden bileyim" der. Soför bunun üzerine"O zaman sus, bana müdahale etme" der. Yola devam ederler.Artik minibüs öyle süratli gitmektedir ki herkesin yüregi agzinda soförün insafa gelmesini bekler. Soförün saginda oturan adam dayanamayip: -"Soför Bey, yavas gitsene canina mi susadin" deyince soför: -"Abi sen Ford minibüsü bilir misin?" deyince, adam: -"Evet ulan biliyorum ne olacak! der. Bunun üzerine soför heyecan içerisinde: -"Iyi o zaman çabuk söyle bunun freni nerede? coca cola... Coca Cola'nın pazarlama temsilcilerinden biri Ortadoğu'daki görevinden büyük bir hayal kırıklığıyla dönmüş.. Bir arkadaşı ona sormuş: - "Sence Araplar üzerinde niye başarılı olamadınız?" - "Beni Ortadoğu'ya ilk gönderdiklerinde kendime çok güveniyordum, bir tek sorun vardı o da Arapça bilmeyişimdi. O yüzden onlara vermek istediğim mesajı yanyana 3 poster halinde düzenledim. 1. posterde kızgın bir çölde kumların üstünde sürünen, susuzluktan kavrulmu$ bir adam. İkinci posterde adam yerde bulduğu Coca Cola'yı alıp içiyor. Üçüncü posterde ise adam diriliyor ayağa kalkıyor ve capcanlı oluveriyor." - "Eee bu harika bir reklam, niye işe yaramadı?" - "Arapların sağdan sola doğru okuduklarını nerden bileyim?!" METRES Karı koca bir barda oturuyorlar önlerindeki içkileri yudumlarken bardan içeri hoş bir hatun girer. Bizimkilerin yanına yaklaşıp adama sarılarak yanağından öper. Yanındaki karısına aldırmadan: - Nasılsın hayatım, epey oldu görüşemedik... Diyerek ileride bir masaya gidip oturur. Adamın karısı şaşkındır, dayanamayarak kocasına sorar. - Kim bu kadın? Adam sakin bir sesle yanıtlar: - Metresim! Kadın yanıtı duyunca çıldırır: - Ne! Derhal boşanıyoruz! Sen ne şerefsiz adammışsın. Bir de utanmadan metresim diyorsun. Her şey bitti hemen boşanıyoruz! Adam gayet sakin sıralamaya başlar: - Ne yani sevgilim Etiler'deki dubleksi, Akmerkez'deki daireyi,Bodrum'daki tripleksi, 24 metre yatı, altındaki son model jeeple spor arabayı, bütün bunları bırakıp benden ayrılmak mı istiyorsun? Kadın sakinleşir ve çevresine bakmaya başlar. Biraz ileride bir çift dikkatini çeker, kocasına sorar: - Şurada oturan bizim Suat değil mi? Kocası yanıtlar: - Evet - Peki yanındaki kim? Kocası gayet soğukkanlı: - Metresi... Kadın bir duralar hemen arkasından yapıştırır: - Aaaa! Bizimkisi daha güzel valla!..
![]() Sewgime İhanet Eden Sewgiliyi Kurşuna Dizerken Titrerse Elim O Titreyen Ellerimi Kesmessem Namerdim!!! Son düzenleyen: sisligölge; 03-13-2007, 02:30 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 13 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 5122
İtibar Gücü: 1432
Rep Puanı : 1207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() süperler hepside
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Teşekkür Etme: 60 Thanked 248 Times in 100 Posts
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Teşekkürler...
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |