![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 28 Thanked 119 Times in 48 Posts
Üye No: 7820
İtibar Gücü: 1525
Rep Puanı : 5960
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() pardon kopek birsey yaparmı?
-ısırmaz ama saglam yalar -pardon kopek birsey yaparmı? -yok canım maket bu -pardon kopek birsey yaparmı? -o birsey yapmaz ama biraz daha yaklasırsan abım senı parcalayabılır -pardon kopek birsey yaparmı? -su an pacana yapıyor mesela (köpek wc sini yapıyodur o an ) -pardon kopek birsey yaparmı? -kursa devam edıyor.. biçki kursu bicer ama sonra dıker yıne kendısı rahat ol -pardon kopek birsey yaparmı? -onun yapacaklarına kısaca bırsey demek haksızlık olur aslında -pardon kopek birsey yaparmı? -ben yap dersem yapar -pardon kopek birsey yaparmı? -cok iyi dovme yapar ozellıkle kalcaya -pardon kopek birsey yaparmı? -tokalasır terlık getır-gotur ısıne bakar , haa birde ısırır.. -pardon kopek birsey yaparmı? -ne iş olsa yapar abısı,ama parcalama ıslerınde daha basarılıdır -pardon kopek birsey yaparmı? -evet cok ıyı uysal taklıdı yapar... -pardon köpek bişey yapar mı? -ağzına bile s.çar -pardon köpek bişey yapar mı? -soyu taaa eskilere dayanır efendidir yani.. -pardon köpek bişey yapar mı? -sen yapmazsan yapmaz -pardon köpek bişey yapar mı? -yapppparıımmmm... -anam köpek konuştu köpek bi şey yapar mı? -o*urur... -puhaahaaaa ne salak köpek.. -yakala rex... -pardon köpek bişey yapar mı? -kedi lan o -s.çtık -Köpek bir şey yapar mı? -Yer -Pardon köpek bir şey yapar mı? -Ajdar'dan daha çok şey yapar -pardon kopek bise yaparmı? -arada havlar acıkırr filann ozel bi isteğiniz varsa yaptıralımm -pardon köpek bişi yaparmı? -alttarafı 987552982 parça halinde kuşlara yem yapar, d,m, len köpüş -hav hav -pardon köpek bişey yapar mı? -yapmaz ama bi daha sorarsan yapar diyicem -ben bi koşu kaçıyım -köpek bişe yapar mı?? -tipini beğenirse yapmas -peki bnm tip nasıl sizce? -tut oğlummm :biggrin1: :biggrin1:
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pardon (2005) | radical | Eskiler (Arşiv) | 3 | 10-23-2007 12:33 PM |
Pardon şarkınız düşmüş | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 08:39 AM |
Koyun kim oluyor pardon? | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-15-2006 03:15 PM |
75 Milyon Dolarlık ev pardon Extra lüks Villa dicektim :D | rulu | Eskiler (Arşiv) | 8 | 10-21-2006 02:51 PM |
'pardon DalaĞinizi Aldik, Buyrun!' | Anarchist | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-24-2006 12:52 PM |