![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2836
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Geçtiğimiz yıl Sinan Tuzcu ile evlenen Dolunay Soysert, bebek istediklerini ama vakit bulamadıklarını söyledi.
Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için Özel Umut Tüp Bebek Merkezi butik hizmet anlayışıyla açıldı. Kısırlık, tüp bebek ve kadın sağlığı konularında hizmet vermek amacıyla kurulan Umut Tüp Bebek Merkezin açılışını Demet Akbağ ile "Bebeğim" dizisinin başrol oyuncuları Dolunay Soysert ile Barış Falay yaptılar. Oğlu Ali'nin kardeş istediğini ancak ikinci bebek yapmayı düşünmediğini söyleyen Demet Akbağ, dizide karı kocayı canlandıran Dolunay Soysert ile Barış Falay'a da çocuk yapmaları için tavsiyeler de bulundu. Bebeğim dizisine başlamadan önce araştırmalar yaptıklarını söyleyen Dolunay Soysert ise, taşıyıcı annelik durumuyla ilgili olarak ise,"Ben daha çok evlatlık edinilmesinden yanayım. İşlerimizden dolayı bir türlü vakit bulamıyoruz. İkimizde oyuncu olduğumuz için çalışıyoruz. Çocuk yapmamıza daha zaman var ama ben çok istiyorum bebeğimin olmasını" diye konuştu. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
1 bebek öldü, 10 bebek hastanede | Author41 | Yurttan Haberler | 0 | 07-05-2009 09:44 AM |
Bir ev yapmaya çalışıyorum dostum. | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-27-2008 01:17 PM |
Havuza çiş yapmaya devlet yasağı | iktisat_58 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-05-2007 03:17 PM |
bu cocuk ne yapmaya calısıyoo?? | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 4 | 03-30-2006 10:53 PM |
Piknik Yapmaya Varmisin ? | ๏๒รєรรเ๏ภ | Eskiler (Arşiv) | 4 | 02-17-2006 05:13 AM |