![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 59 Thanked 51 Times in 28 Posts
Üye No: 21946
İtibar Gücü: 1421
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() değiştim.. o çok sevdiğim uzun saçlarımı kestirdim.. unutmaya doğru sürati sabitledim.. sevdiğim biri vardı unutmaya mahkum ettim.. evet sildim.. gelmişimi geçmişimi neyim vara sildim.. koptum bütün hayattan,, koptum uçurumlardan, yalancı sevdakardan.. bittim ve ben bittim.. ne oldu sonum gelde bir bak.. sakalımı kestim saçlarımı kestim.. o senin sevdiğin saçlarımı kestim.. senin sevdiğin ne varsa feragat ettim.. sildim gömdüm.. olursa kalp naklide yaptırırım.. ama yeterki seni sildim.. masum olmadığını keşfettim.. o güzelliğinin bir sivilceye mahkum olduğunu bildim.. o güzel gözlerinin yalancı bir yılan olduğunu.. her yeri geldiğinde sokar olduğunu keşfettim... seneler dir içtiğim şu sigaramın tek dostum olduğunu, senelerdir bu dünyanın bir sonu olduğunu.. senin için yaptığıım herşeyin ahmaklık olduğunu,, kkimsenin değil kendimin suuçlu olduğunu keşfettim.. artık diye cek bir sözüm kalmadı sana.. artık sevdiğim kimse yok ki bu dünyada.. nice umutlara dayalı ki bu kalbim anla.. bitir artık sende bu sevdayı zulana sakla....
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
basketci_35 (04-30-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 74 Thanked 33 Times in 27 Posts
Üye No: 30674
İtibar Gücü: 2232
Rep Puanı : 7464
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Geç kalınmş bir pişmanlık yalan aşkların peşinden böyle söyletiyor insanı demkki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 4 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 41773
İtibar Gücü: 1340
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :