![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2837
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() CNN TÜRK
İsrailli bir mucit, zırhlı çalışma masası üretti. İnsanları ansızın düzenlenen füze saldırıları ve silahlı baskınlardan korumak amacıyla tasarlanan masa, her türlü saldırı ve doğal afete göre dizayn edildi. Mucidin esin kaynağı, sonu gelmeyen İsrail-Filistin çatışmaları. Zırhlı masanın fikir babası, Kassam füzelerinin bir numaralı hedefi olan İsrail'in Sderot kasabasının Belediye Başkan Yardımcısı Shay Ben-Ya'eesh. Füze saldırılarda yakınlarını kaybetmiş olan Ben-Ya'eesh, zırhlı masaların füzelere karşı bir önlem olabileceğini ileri sürüyor. Zırhlı masa, santimetre başına 200 kilo basınca dayanabiliyor. Saldırı anında yapılması gereken tek şey masanın altına gizlenmek. Ben-Ya'eesh, bu masanın depremde de işe yarayacağını savunuyor. Masaların gerçekten kullanılıp kullanılmayacağına İsrailli güvenlik yetkilileri karar verecek. Zırhlı masanın fiyatı ise el yakıyor. Zira 20 öğrenciyi koruyacak masaların maliyeti 35 bin doları buluyor. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zırhlı Araçta Patlama Var 21 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2007 04:54 AM |
Savaş ilaçları depoda bulundu / 21 nisan | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-21-2007 07:32 AM |
Süneye Karşı 50 Milyon Trissolcus Böceğiyle Savaş Açıldı / 9 Nisan | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-09-2007 05:58 PM |
Türk Savaş Uçakları!Görevin Yunan savaş uçaklarını indirmek! | hadden | Oyun Download | 4 | 10-03-2006 04:11 PM |
Zırhlı cipe koştu ama yetişemeden yolda öldürüldü | ๏๒รєรรเ๏ภ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-21-2006 06:40 PM |