![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() UMMET-I MUHAMMET
Üniversitede okuyan bir ögrenci yil sonu sinavlarina girmis ve arkadasina: Ben memleketime gidiyorum, sinavlar belli olduktan sonra bana sonuçlari bildir, ancak telefona ben çikarsam bana söylersin. Telefona annem çikarsa zayifim olmaz da eger bir tane olursa Ebubekir'in selâmi var, dersin. Iki zayif imkansiz da eger olursa Ebubekir'in Ömer'in selâmi var, dersin. Üç zayif hiç olmaz da eger olursa Ebubekir'in, Ömer'in, Osman'in selâmi var dersin. Dört zayif imkansiz da eger olursa, Ebubekir'in, Ömer'in, Osman'in, Ali'nin selâmi var dersin, seklinde konusup memleketine gelir. Bir zaman sonra sinavlar belli olur, arkadasi sinav sonuçlarini bildirmek için telefona sarilir, telefona ögrencinin annesi çikar.-"Teyze, oglunuza söyle Ümmet-i Muhammed'in selâmi var" KAHVE Kahvecinin biri gunun birinde kahveye zam yapmaya karar vermis ama bunu musterilerine nasil soyleyecegini bir turlu karar veremiyormus. Gunun birinde aklina soyle birsey gelmis duvara soyle bir yazi yazmis:Kahve yemenden gelir, yolu irak 30 lira yetmiyor, 50 lira birak" Bunu okuyan musterinin biri hemen kalemi eline alip yazinin altina sunlari yazmis: Kahve yemenden gelir yolu sapa 30 lira yetmiyorsa kahveyi kapa... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
FIKRALAR fıkralar FIKralAR | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 255 | 10-05-2007 08:50 PM |
Fikralar 111 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 110 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 109 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 108 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |