![]() |
|
|
#1 |
|
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
VASIYET
Zenginin biri olumune yakin, biri doktor, biri papaz, digeri avukat uc yakin arkadasini cagirmis yanina. Bir ricada bulunmus: - "300 bin dolarlik tasarrufum var, demis, bunu yanimda oteki dunyaya goturmek istiyorum. Ama kimseye de guvenemiyorum.Size simdi 100'er bin dolar verecegim. Bu paralari ne olur ben gomulurken kefenimin ic cebine koyuverin..." Adam olmus. Uc arkadas verdikleri sozu yerine getirmisler.Bir sure sonra doktor vicdan azabina yakalanmis. Diger iki arkadasini cagirarak onlara itirafta bulunmus: Doktor: -"Hastanenin cok acil ihtiyaci vardi, demis, onun icin 100 bin dolarin 20 bin dolarini hastaneye sarfettim, kefene 80 bin koydum." Papaz: - "Maalesef ben de ayni gunahi isledim, demis, paranin yarisini kilisenin insaatina ayirdim. Kefenin cebine 50 bin dolar koydum." Avukat : -"Ben sozumu aynen yerine getirdim, demis, kefenin cebine 100 bin dolarlik cek koydum." KEÇİ FIKRASI Fıkra bu ya; keçinin biri bir gün otobüsle Taksim'e gitmeye karar vermiş.Evinden çıkıp durağa kadar yürümüş.5 dakika otobüs durağında bekledikten sonra nihayet Taksim otobüsü gelip durakta durmuş. Keçi gayet saygılı bir şekilde sırasını beklemiş ve sıra kendisine geldiğinde otobüsün merdivenlerinden yukarıya doğru çıkmaya başlamış. Ancak otobüsün tabelasından da emin olmadığı için herhangi bir yanlışlığa meydan vermemek için bir kez de şöföre otobüsün nereye gittiğini öğrenmek için sormuş. Bunun üzerine şöför keçiye biraz da şaşkınlıkla bakarak "Taksim'e" demiş. Keçi'de teşekkür ederek otobüsün arka sıralarına doğru ilerlemiş. Otobüs şöförü şaşkınlığını da biraz olsun üzerinden attıktan sonra aklına önemli bir şey gelmişçesine hızlı bir kafa hareketiyle arkasına dönüp keçiye bağırmış "Heyy...bilet atmadın". Keçi istifini de hiç bozmadan oturduğu yerden seslenmiş "beeeeeee....." |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|