![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() WILSON ÇİVİLERİ
Wilson adinda birinin civi fabrikasi vardir ve reklama ihtiyaci vardir. Pazarlamaci bir arkadasi ile konusurken arkadasi "Wilson Civileri" diye bir reklam ayarlayabilecegini ifade eder. "Bana bir hafta ver" der arkadasi, "sana bir kasetle donecegim" Bir hafta sonra pazarlama uzmani wilsonu gormeye gelir. Kaseti videoya koyar ve calistirir. Romali bir asker Isa'yi Carmiha civilemekle mesgul, Yuzunu kamereya cevirir ve "Wilson civileri kullanin, onlar herseyi tasirlar" der Wilson cilgina doner ve bagirir "Senin problemin ne? Bunu asla TVde gostermezler, Sana ikinci bir sans veriyorum, ama kesinlikle Romalilarin Isa'yi carmiha germesi gibi seyler istemiyorum" Ikinci hafta pazarlamaci elinde baska bir kasetle gelir, Yine kaseti videoya koyar ve calistirir. Bu sefer kamera Romanin disindan merkeze dogru yakinlasir ve carmiha asili Isa'nin onunde durur. Romali bir asker yukari bakar ve 'Wilson civileri, herseyi tasir' der. Wilson kendini tutar bu sefer. "Sen beni anlamiyorsun, Carmihta bir Isa istemiyorum. Sana son sans veriyorum bir hafta icinde yayinlanabilecek bir reklamla gelmeni istiyorum" Bir hafta daha gecer. Wilson sabirsizca beklemektedir. Pazarlama uzmani yeni kasetiyle gelir. Saclari uzamis, ciplak bir adam nefes nefese kosmaktadir. Bir duzine romali askerde pesinden kovalamaktadir. Tepenin basina gelirler ve askerlerden biri kameralardan birine donerek: 'Keske Wilson civileri kullansaydik!' der. TANIYAMADIM 40 yaslarindaki kadin kalp krizi nedeniyle hastaneye yatirilmisti. Kendinden geçmis durumdaydi. Doktorlar kurtarmak için çilginlar gibi ugrasiyordu... Tam bu sirada Tanri kadina göründü. "Yanina geliyorum Tanrim," diye inledi kadin. "Hayir," diye cevap geldi yücelerden, "daha önünde 35 yil, 2 ay, 8 gün var..." Kadin nihayet kendine gelmisti. Doktorlar mutluydu. Kadin daha da mutluydu. Biraz iyilesince kesenin agzini açti. Yüzünü gerdirdi. Liposuction yaptirdi. Memeleri silikonla diklestirildi. Kadinin israrlarina dayanamayan hastane yönetimi bir kuaförün gelip saçlarini platine boyamasina izin vermisti. Artik bomba gibiydi kadin. Kendini çok iyi hissediyordu. Hayatinin kalan bölümünü mutlu bir biçimde geçirmeye hazirdi. Nihayet taburcu oldu. Disariya çikip temiz havayi içine çekti. Taksiye binmek üzere caddenin karsisina geçerken bir ambulans çarpti kadina. Vahimdi durumu. Derin karanliga dogru kayarken sordu: "Ulu Tanrim, sen her seyi daha iyi bilirsin, ama hani önümde daha 35 yil vardi?" Tanri'nin cevabi söyle oldu: "Taniyamadim..." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
FIKRALAR fıkralar FIKralAR | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 255 | 10-05-2007 08:50 PM |
Fikralar 111 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 110 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 109 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 108 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |