![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() HATA KABUL ETMİYOR..
New York sokaklarinin karla kaplandigi günlerde ikiside Amerika'nin degisik bölgelerinde, ayri ayri is gezilerinde olan bir kari koca, Florida'da bulusup, yaz sicaklarinin yasandigi bu bölgede birkaç gün geçirmeye karar verirler. Kocasi, esinden önce gider florida'ya ve otelde yer ayittiktan sonra, ona once bir e-mail gönderir. Fakat mesaj, adreste bir harfi yanlis yazdigi için, esi yerine bir gün önce ölen yasli bir papazin esine gider. Papazin en az kendi kadar yasli esi bilgisayar ekraninda mesaji okuyunca korkunç bir ciglik atar ve yere düser. Zaten çok üzgün olan kadinin bu çigligi üzerine ev halki odaya dolar hemen herkes yerde yatan kadina yardim için kosusturmaya baslarlar. Kadincagiz bir süre sonra kendine gelir ve niçin çiglik attigini soranlara bilgisayar ekranini gösterir . Ekrandaki mesaj aynen söyledir. "Sevgili Karicigim, Bugün buraya ulasir ulasmaz önce, yarin senin gelisinle ilgili tüm islemleri tamamladim, sonra da bana ayrilan yerime ulastim. Burasi gerçekten cok sicak...... seni özlemle bekliyorum. Kocan" PAPAGAN Adamın birinin bir papağanı varmış. Papağan devamlı televizyon seyrediyormuş.Adamda işten eve evden işe giden bi kişiymiş. Bi gün adam papağınını kafesiyle birlikte balkona bırakmış.Ve işe gitmiş... Bi saat sonra sokaktan polis aracı geçerken papağan bağırmaya başlamış. KAHROLSUN PARALI EĞİTİM KAHROLSUN POLİS V.S. Ekip aracı hemen durup sesin geldiği yere ateş etmeye başlamış. Ev darmadağın olmuş.Eve gelen adam hayretler içinde bakakalmış. Neyse diyerek evi yaptırmış. Ertesi gün aynı olay tekrarlayınca adam evi gözlemeye başlamış. Ekip aracı karşıdan görününce başlamış papağan yine slogan atmaya tabi polis te ateş etmeye durumu gören ev sahibi papağanı alıp tavuk kümesine atmış. Papağan kümeste başlamış volta atmaya bunu gören tavuklar gülüyorlarmış. Papağanın kafasıda atmış tavuklara dönüp şöyle demiş... - ne gülüyonuz lan ben sizin gibi fahişelikten yatmıyorum. Düşünce suçundan yatıyorum... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
FIKRALAR fıkralar FIKralAR | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 255 | 10-05-2007 08:50 PM |
Fikralar 111 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 110 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 109 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 108 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |