![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() KARİNCA Bir cocuk annesine sorar: - "anne sen beni nasil dünyaya getirdin??" annesi.. böyle bi soruyu cevaplayamaayacagindan söyle söyler !!! - "bir aksam yatmadan yastigin altina seker koydum kalktigimda sen vardin.." cocukda aynisini denemeyi düsünür aksam yastigin altina seker koyar sabah kalktigindada yastigin altina bakarki hep karinca dolmus: onlari avucuna toplar ve söyle söyler!! - "sizleri öldürürdüm ama ana yüreyi dayanmaz buna ..." KAYBOLMUŞ Mahallenin iki afacan kardesi tüm mahalleliyi biktirmis. Sürekli ana-babalarina sikayet geliyor mahalleliden. Kirilan camlarin, kuyruguna teneke baglanan kedilerin, lastigi indirilen arabalarin sorumlusu hep afacan kardesler. Ana-babasi usanip bu durumdan kilisenin papazina anlatirlar durumu ve yardim isterler. Papaz "gönderin çocuklari konusayim" der. Çocuklari gönderirler. Papaz önce büyük oglani çagirir. "Söyle bakiim evladim,Tanri nerede?". Çocuk susar. Papaz tekrar sorar:"evladim söylesene Tanrimiz nerede?". Çocuk susmaya devam eder. Papaz israrla sormaya devam eder, çocuk susmaya.. Sinirlenir Papaz,"konussana be çocuk nerde Tanri?". Çocuk aniden firlar,kiliseden kosarak kaçiyorken seslenir kardesine "kaçalim çabuk!". Eve giderler,odalarina çikip kapiyi iyice kapatirlar,küçük oglan sorar büyügüne "neden kaçiyoruz?" Büyük yanitlar: "iste simdi hapi yuttuk, Tanri kaybolmus bizden biliyorlar!!!" |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yeni Fikralar 55 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-13-2007 09:53 PM |
Yeni Fikralar 31 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-13-2007 09:45 PM |
Yeni Fikralar 25 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-13-2007 09:42 PM |