![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3000
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Onu düşünmekten beynine sancılar gidimi hİç
Yıldızları saymaya kalktın mı anlamsızca Yada görmek istediğinde göremediğin oldu mu? Yataga yattığında uyumadan sabah olduğunu hissetinmi sen? Elini tutmak istediğinde tutmadığın Dokunmak istediğinde dokunamadığın Öpmek istediğin ama öpediğin biri oldumu hiç Hissetmek istediğinde hisedememein acısını çektin mi sen.. Bakamamanın yorgunluunu duydun mu gözlerinde Kıvrandın mı saatlerce yalnızlığının içinde Acı çekmenin ne olduğunu bilirmisin ki sen Başbaşa kaldın mı kendinle hiç Sorularla boğuşa bilirmisin sen.. Hiç agladın mı biri için saatlerce Sana ölmeyi bile düşündüren birinin ardından gülümsemeyi başarabilirmisin ki sen Fısıldadığın oldu mu hiç gökyüzüne onu düşündüğünü Neler çektiğini kendinle paylaştın mı hiç Yada ufacık şeyleri büyüttün mü karamsarlığınla Onu düşünürken ağlamayı başara bildin mi sen Baktığın heryerde görebilirmisin sevdiğini Şarkılara sığındığın oldu mu hiç Yastığına anlattığın sırların oldumu senin Yada sevdiğin diye yastığna sarıldın mı sen Duvarlara yansıta bilirmisin göz yaşlarını En sevdiğin şeyden bile vazgeçe bilirmisin svdiğin için Nefret etiğin oldumu insanlardan Sevdiğinin kokusunu alabilmek için boğuştun mu sen Her telefon çaldığında odur diye sıçradığn oldu mu? Allahım lütfen arasın diye yalvardığın olumu peki Hıçkıra hıçkıra ağlayamamanın acısını duydun mu kalbinde... Sevilmeme hissini tattın mı sen Eğer tattıysan bu hissi Beni anların sen...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
kadın iki kelime öğrenmiş *ik beni de *ik beni başka bi *ok bilmiyor resmen | Irmak88 | Adult eski arşiv | 3 | 02-24-2009 01:01 AM |
Hadi Beni Bir Daha *** Beni Diye İnliyor ..Muhteşem Video +Caps | electronics26 | Adult eski arşiv | 2 | 01-23-2009 04:38 PM |
Hadi Beni Bir Daha S!k Beni Diye İnliyor ..Muhteşem Video NO RAPID | FeLon | Adult eski arşiv | 1 | 11-04-2008 09:32 PM |
ölümsüz anların iksirinde | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-03-2008 08:34 AM |
Beni bilen talep eder... Beni talep eden bulur... Beni bulan sever... | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 10:37 AM |