![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() PARK SORUNU Temel ile Fadime, tayinleri nedeniyle Erzurum'a tasinirlar. Malum,Erzurum bol kar yagan bir yer... Kar yagdigi bir gün aksam üzeri, temel'le Fadime evde otururlarken Belediye hoparlöründen bir anons, 'Sayin sokak sakinleri, lütfen arabalarinizi sokagin sol tarafina parkedin, sokagin diger tarafindaki karlar temizlenecektir'. Temel, evden çikar ve arabasini sokagin sol tarafina park eder. Ertesi aksam, yine Belediye höparlöründen bir anons, 'Sayin sokak sakinleri, arabalarinizi lütfen sokagin sag tarafina parkediniz, sokagin bos birakilan tarafindaki karlar temizlenecektir'. Temel yine disari çikar ve arabasini sokagin sag tarafina parkeder. Ancak bu arada kar yagmaya da devam etmektedir... Bunun sonucu olarak sokaklarin hergün temizlenmesi gerekmektedir.. Nitekim 3. günün aksami yine bir anons, 'Sayin sokak sakinleri, lütfen arabalarinizi sokagin ....? tarafina parkediniz, sokagin diger tarafindaki karlar temizlenecektir' Ancak anons sirasinda sesde bir kopukluk oldugu için ne Temel ne de Fadime arabalarin sokagin hangi tarafina parkedilecegini anlayamamislardir.Uzun bir süre sokagin hangi tarafina parkedecekleri konusunda tartisirlar ve birtürlü bir karara varamazlar.En sonunda Fadime, 'Ula Temel' der, 'Madem, arabanin sokagin hangi tarafina parkedilecegini anlamadik, bugün de araba garajda kalsin, bosver anonsu...' PİCASSO Abdürezzak: -Temel hadi Picasso'nun sergisine gidelim.Temel: -Yok hocam ben gelmiyrum. Abdürezzak: -Neden yaw. Picasso dünyanın en iyi ressamıdır.Temel: -Hocam gelirdim ama ben İtalyanca bilmiyorum. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yenİ Temel Fikralari 71 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 02:04 PM |
Yenİ Temel Fikralari 70 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 02:02 PM |
Yenİ Temel Fikralari 69 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 02:02 PM |
Yenİ Temel Fikralari 52 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 01:53 PM |
Yenİ Temel Fikralari 44 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 01:49 PM |