![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() HİTAP Fadime kumar oynuyormus. Temel de arada sirada gidip soruyormus: -Nasil gidiyor kanaryam? -Kaybediyorum. Bir muddet sonra yine: -Nasil gidiyor guvercinim? -Kaybediyorum Bu konusma bulbulum, sercem diye devam edince Cemal sormus, "Neden karina hep kus isimleriyle hitap ediyorsun?" "-Bu kadar kisinin icinde kus beyinli diyemem ya!" diye fisildamis Temel. YAGMURLU HAVALARDA Kadının biri eve sevgilisini alır. tam sevişirlerken kapı çalar ve kadın eywaah kocam geldi çabuk aşağı atla der. -adam: iyide 2. kattayız ve yağmur yağıyor kadın: ozaman ikimizde ölürüz -adam tamam deyip eşyalarını alır ve aşağı atlar. tam o sırada maraton koşusu varmış ve adamda buna katılır. yanına yaklaşan kadın: afedersiniz ama hep boyle çıplak mı koşarsınız der. adam: evet rüzgarı tenimde hissetmek istiyorum kadın: iyide elbiseleriniz elinizde mi koşarsınız adam: evet koşudan hemen sonra arabama atlayıp eve gidecem der. kadın: iyi ama siz prezervatiflemi koşarsınız? adam: hayır sadece yağmurlu havalarda koşarken kullanırım der. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
berbat fıkralar..23 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-30-2007 02:05 PM |
berbat fıkralar..17 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-30-2007 02:02 PM |
berbat fıkralar..16 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-30-2007 02:02 PM |