![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 39 Times in 27 Posts
Üye No: 42825
İtibar Gücü: 1397
Rep Puanı : 1960
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() ********************* Bir nefes alıp gitmek var senden Sadece bir nefes yeter bu ömre Ne istersen al hazır bu beden Közüm kalmış benden geriye. ******************** Umutlarımı, hayallerimi yıkma Ah edemem bilmelisin sana Gel bi mermi sık git kafama Bir kere ölürüm hiç olmazsa. ******************** Yine şiirler yazıyorum sana; Hiç okumayacak olsan da... Yine seni özlüyorum; Dönmeyecek olsan da... Ve yine seni seviyorum; Artık bu dünyada olmasan da... *********************** Daha en güzel şiirlerimi yazmadım Daha en güzel şarkılarımı bestelemedim Dur bekle tedirginim acele etme Sağanak yağmurlar gibi yağacağım Göz bebeklerine. ******************* Eğer birgün yüreğinin kıyısında küçük bir deniz yıldızına rastlarsan, görmeden geçme sakın. Gönder onu mavi sulara, ancak öyle ulaşabilir, deniz fenerindeki ışığa... ************** Seni ne kadar sevdiğimi biliyor musun. Bir serçenin gözyaşı kadar. O kadarcık mı diyeceksin. Biliyor musun güvercinler Ağladıkları zaman ölürlermiş....! ******************* Aşkın hala gönlümde yemyeşil taze bir fidan Solar mı acaba çeşm-i ahunu görmediği zaman Denilir ki bu aşktır çabuk gelir geçer Hiç saplanınca gönülden çıkar mı hançer. ***************** Sessizliğe gömülmüş, var olan tüm sevinçler Acılar şimdi nerde? Sorma gülüm her yerde Ezberimde ki umut, yüreğimi kılınçlar Amacım vurulmaktı, görülmemiş bir yerde. ******************** İmkansızlıgı sevdim. Gözlerindeki nemin saflığını, gözyaşların duruluğunu ve iki dudağın arasında hayata hediye ettiğin nefesini sevdim. ********************* Beni senden vazgeçiren sözlerin değildi Gözlerime sevgisiz bakışın bitirdi beni Sanmaki senin için gözümden akan yaşlar onlar öldürdüğün temiz aşkım içindi.. ******************* tşkr vermiyonuz usandım şiir yazmaktan ya onu bile haketmiyoruzmu el meği olarak |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
msn kısa ve güzel sözler | wolf46 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-21-2007 04:10 PM |
msn kısa ve güzel sözler (tıpkı fakır ama gururlu gibi) | wolf46 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-19-2007 04:34 PM |
+18 Kısa ama güzel bi video capslerden de anlaşıyor | paşa | Adult eski arşiv | 0 | 12-31-2006 10:54 AM |
+18 Kısa ama güzel bi video capslerden de anlaşıyor | ahulanriza | Adult eski arşiv | 0 | 12-12-2006 09:51 PM |
+18Doğum Günü Partisi...Kısa ama güzel Bir Amatör Çekim | pegasus | Adult eski arşiv | 0 | 11-25-2006 05:55 PM |