![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Konum: Balıkesir
Yaş: 32
Mesajlar: 2,415
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1837
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() malzemeler
*3 hazir yufka *1 kase bezelye *2 tane havuc *250 gr tavuk gogsu *aluminyum folyo *siviyag(zeytinyagi-aycicek yagi-findik yagi-soya yagi evde ne varsa...farketmez) *karabiber-tuz *su yapilisi tavuk gogusleri haslanir ve didiklenir...bi yandan havuclar kup kup dogranip haslanir....bezelye,tavuk,havuc ve arzuya bagli karabiber-tuzla harc hazirlanir.....yufka masaya serilir ve 4 e bolunur...her bir parcaya harc ilave edilir ve bohca biciminde katlanir....bohca kapatildiktan sonra,hani tavuk bagetlerinin eklem kisimlarini folyolariz ya...heh iste,bu bohcalarinda agizlarinin acilmamasi icin,aluminyum folyoyla baglariz....firin tepsimiziyagladiktan sonra boreklerimizi dizeriz ve onceden isitilmis firina atariz...borekler piserken,sakin borekleri firinda unutmayin(cunku firininizin hizini bilmiyorum)kontrol edin....piserken firini acabilirsiniz kontrol etmek icin,cunku kabarma gibi bi durumlari yok....ustleri kizardiktan sonra,servise sunabilirsiniz....afiyet olsun
__________________
![]() ![]() ѕρу_мαѕтєя& [мαℓα¢нι] spy_master™ ©2007 |l|lllll|lll||ll||lll| ²¹°¹³²¹³ °¹²¹³ |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tarif-i aşk | Raichu10 | Şiirler Ve Güzel SözLer | 0 | 07-09-2010 10:58 AM |
Komsunun Kizi PELiN i Beceriyor | Mp4cu | Tıkla İzle Filmler | 0 | 09-13-2009 11:26 PM |
Tarif | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 06:48 PM |
komsunun karısı | perfect0061 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 01-14-2006 03:26 PM |