![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 34 Thanked 22 Times in 16 Posts
Üye No: 43459
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Beni kaybedince anlayacaksın sevdiğimi Konuştuklarımız gelecek aklına Aşkımıza, sevdamıza dair. Sıcacık sarılmalar Kalp atışlarımız… Gözlerin buğulanacak, Silmeye birini arayacaksın… Beni kaybedince anlayacaksın yüreğimi O koca boşluğu doldurduğumu düşüneceksin, Yeşerttiğim sevgiyi hissedeceksin, İkimizin adına, Koca bir sevda yazdığımı, Altına imzamı attığımı Göz yaşlarımla… İçin burkulacak, Sarılacak birini arayacaksın… Beni kaybedince anlayacaksın hayatımı Sadece senden ibaret dünyamı göreceksin, Saatlerce konuştuğumu Sadece senle yaşadığımı, “Hayat sensiz olmuyor” deyişlerimi hatırlayacak, İçin titreyecek, Isıtacak birini arayacaksın… Beni kaybedince anlayacaksın aşkımı, Gözlerinin önüne gelecek; “Seviyorum” derkenki gözlerimin parıltısı, Bir sevdanın böyle delice, Böyle katıksız içten yaşanabildiğini fark edeceksin, Yüreğin kanayacak, Yaralarını saracak birini arayacaksın… Ben çoktan gitmiş olacağım…. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1938
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Beni kaybedince anlayacaksın sevdiğimi
Konuştuklarımız gelecek aklına Aşkımıza, sevdamıza dair. Sıcacık sarılmalar Kalp atışlarımız… Gözlerin buğulanacak, Silmeye birini arayacaksın…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İlk okunmamış mesaja git Lugano: Kaybedince kendime gelemiyorum | jockeя | Fenerbahçe | 0 | 04-03-2010 12:52 PM |
Anlayacaksın | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-19-2008 07:48 PM |
Anlayacaksın | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-19-2008 07:48 PM |
Şah Aklını Kaybedince | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-15-2007 05:18 PM |
Neden İnsanLar SEvdikLerinin degerini kaybedince anLarLAr?:redface: | storm-girL | Eskiler (Arşiv) | 6 | 09-12-2006 07:12 PM |