![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 289 Thanked 547 Times in 173 Posts
Üye No: 14511
İtibar Gücü: 1847
Rep Puanı : 28545
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni kısaca tanıya bilir miyiz?
Adım Ümit 22 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum, açık öğretim okuyorum. Yaklaşık 2 senedir de Knight Online oynuyorum. Sadece Areste mi oynadın? Aslında hayır, ilk ares de başladım ama oynadığım ilk karakter hacklenince USKO dan tiksinip, MYKO da yeni açılan Deimos server'ına geçtim arkadaşlarımla beraber. Oradaki server problemleri yüzünden 1 ay sonra tekrar USKO ya dönüş yaptım. Oyuna nasıl başladın peki? Arkadaşlarla geyik yapıp duruyorduk internette,bi gün bitanesi "Abi manyak bi oyun buldum ama dikkat et çok fena bağlıyor" dedi.Ben de merak ettim. Arkadaşımın uyarısına kulak asmadım. O gün başladım, dediği gibi bağladı. Murtaza ismi nerden geliyor? Çok merak edilen bir soru bu biliyorum açıklayayım. Çok eskiden CS(counter strike) oynuyordum, aklıma hiç güzel bir nick gelmiyordu. Şöyle komik bi Türk ismi kullanayım dedim. Aklıma o anda Murtaza geldi. O gün bugün Murtaza aşağı Murtaza yukarı. Özel bi sebei yok yani. Peki levelin galiba 65, 70 e kasıcak mısın? Şu an lvl 66 %40 ım. Level kasma özürlüyüm desem yeridir. Gold premiumla 61-62 1 ayda zor aldığımı hatırlıyorum. Tabi ki level 70 e kadar gitmek istiyorum, bu oyunda bir yerden sonra level çok önemli oluyor. Özellikle assasin oynuyorsanız. Bu levelde o kadar 70 in arasında gayet güzel oynuyorsun, 70 olunca oyundaki etkin sence ne kadar artacaktır? Yani en iyisi olabilirim diye düşünüyor musun? Mutlaka, şöyle söyleyeyim level 69'a kadar bütün classlardan insanlarla 1v1 yapıp kazanabilirim. Level 70 olan oyuncuların da bazılarını 1v1 de öldürdüğüm oldu, bazılarıyla berabere kalıp bazılarını da kaybettim. Çok hırslı değilim ama Level 70'in AP, HP, DMG reduce ve en önemlisi bloody beast skillinin ne kadar avantaj sağladığını biliyorum. 70 olursam (2015 gibi planlıyorum) ares de sürpriz yapabilirim. Chris'le bir videonuz var trio diye, o planlı bişey miydi yoksa tesadufen oldu, frapsladınız mı? Bi gün PK yaparken chris'e "video çekicem ona göre oynayın" dedim. Aslında o video yu çektiğim zamanlarda yeni başlamıştım assasin'e ve çok iyi oynamıyordum ama o açığı chris in kapatacağını düşünerek video ya aldım. Yaklaşık olarak 7,5 dakikalık video çıktı ortaya. Daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum tekrar izlediğimde. PlayHardGoPro Vol. 3 ne zaman geliyo? Her PK yaptığımızda ufak tefek frapslar alıyorum. Genelde movielerimde 8 kişilik "Allah allah saldırın" tarzı party kurmak hoşuma gitmiyor, daha çok 3v7-8-9-10 gibi combatlar çekip bunları movielerde kullanmak daha akılcı geliyor dolayısıyla bu tür combatları toparlayıp, "tamam abicim bu combatlar movie ye yakışır" dediğim anda PlayHardGoPro Vol. 3 çıkabilir. Biraz da "görülmemiş" şeyler kullanmak (büyük ihtimal vol.3 de göreceksiniz.), izleyenleri daha fazla etkiliyor. Oyuna hala ilk başladığın zevkle oynuyor musun yani bir sürü kötü şeyler oluyor bu oyunda bunlar seni etkiliyor mu? Aslında buna cevap vermesi güç ama şöyle söyliyeyim her dönemin başka bir güzelliği oluyor. İlk oynamaya başladığımda lvl 20 - 35 arasını abyss de geçirmek, level 55 ken cz de yüksek levelli adamlardan "tırım tırım kaçmak" daha sonra da "kovalayan oyuncu" olmak... Oyuna başlarkenki heyecanı duyduğum söylenemez ama arkadaşlarımla beraber ares'in en iyi clanında olmak zevk veriyor. Bi de 70 olsam daha çok zevk verecek. Peki oyundaki çevren nasıl? Mutlaka bir sürü pm alıyorsundur, insanların tepkisi nasıl? Movielerden görenler beni karşılarında görünce çok şaşırdıklarını söylüyorlar. Ben de bunu garip karşıladığımı, bunun alt tarafı bir oyun olduğunu abartılacak bişey olmadığını söylüyorum. Bi de çabuk muhabbete girebildiğim için çoğunun hoşuna gidiyor konuşmak. Bazen pk yaparken yakalıyorlar, cevap vermediğim zamanlarda trip yapıyorlar. Genel tepkileri güzel, düzgün pm aldığımda mutlaka cevap veririm, ama iş item/para isteme konusuna gelince cevap vermeyi bırakıyorum. Ben de noob oldum ama kimseye item pls aga para pls, demedim. Hazırcı olmamak lazım diye düşünüyorum. Peki oyundaki yabancılarla aran nasıl? Mesela pek çok kişi Zero yu sevmiyor.. Yabancı oyuncularla hiç bir problemim yok, zerozero tamamen apayrı bir konu. Ben human warrior oynarken de karşılaştık. Açıkça söylemek gerekirse Zero'nun biraz gel-git aklı olduğunu söyleyebilirim. Bir gün çok iyi birisiymiş gibi davranıp, ertesi gün tamamen saçmaladığını gördüm. Zeronun oyununa tamamen saygı duyuyorum ama kişiliği için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Oyundan tanıştığım bir çok yabancı arkadaşım var, hatta bu yaz, Somethingsmells, eski nickiyle soulslayer ve o tayfadan bi kaç arkadaşını ziyaret etmeyi planlıyorum. Peki kendine özel bir stilin var mı oyunda? Yoksa klasik rogue oynuyanlardan mısın? Kendime ait bir stilim war demiyimde assasin oynarken, sadece "atacker" mış gibi oynamıyorum. Neyin ne zaman yapılacağını iyi biliyorum. Çoğu assasin kendisine cure atmaya çalışırken ben bütün partimi cureleyip heallamış oluyorum. Bu da combatların daha güzel olmasını, daha fazla kişiyle başa çıkabilmenizi sağlıyor. Tek katılmak mı daha güzel yoksa partyle mi? İkisi de güzel, assasin, Battle priestden sonra solo yapılabilen tek class. Party ile de pk güzel ancak genelde pk yapmaya alıştığım kişilerle pk party yapıyorum. forazzi-dereque-Murtaza şeklinde 3v14+ combatlar yaptığımızı hatırlarım. Tabi bu 3 lü şeklinde uzun zamandır beraber olduğumuz için büyük de bir avantajımız var. Ventrilo bi kenara, party chat ten bile yazma ihtiyacı duymuyoruz combat esnasında. Bazıları senin içib itemden kazanıyor diyorlar? Bunla ilgili ne söylersin bide itemlerin nelerdir? Tamamen yanlış buluyorum, arkadaşımın cafesine gittiğim zaman level 64 2600 HP e sahip assasianla kendi karakterimi yendim. Tamamen oyunu kontrol edebilme, el çabukluğu ile ilgili bu mevzu. İtemler tabi ki önemli ama insanların "şunda şu kadar item var, bunu +5 ROL ü var" demek yerine yapabileceklerinin en iyisini yapması gerekiyor. İtemlerim dual EME, IN, skeleton belt, dual rol. Bir tek EME lerden bir tanesi +1 dieleri +0 Hiç ban ya da hack yedin mi? Hiç banlanmadım. Banlanmayı da düşünmüyorum. Oyunun başlarında 61 level warriorum vardı, o da benim yüzümden hacklendi. Daha doğrusu scamlendim. Eh hatadan ders almayınca bi defa daha aynı olay bu assasin'in başına geldi. Ama bu sefer itemlerimi tamamen geri alabildim. Artık çevremde gerçekten güvendiğim arkadaşlar var, dolayısıyla K2 den kaynaklanan bir sorun olmadıkça hacklenmem diye düşünüyorum ALINTIDIR |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
drceza (06-27-2006), lord_lucan (07-03-2006), mazzy (06-26-2006), TEMPEST (06-27-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Teşekkür Etme: 154 Thanked 15 Times in 3 Posts
Üye No: 15722
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() kardeş valla komedi ya
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Murtaza PK Movie - Knight Online | BLueDeviL | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-13-2007 05:00 PM |
Murtaza PK Movie 2 | BLueDeviL | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-13-2007 05:00 PM |
ARES , XIGENON (murtaza) | K r a L | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-03-2006 01:28 PM |
1v1 Murtaza vs Zatire:V | Zafir_Host | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-28-2006 12:05 PM |
Xigenon Elt clan leaderi Elt_Arch3r ile roportaj | Zafir_Host | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-26-2006 02:00 AM |