www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-15-2007, 07:48 AM   #1
Nǿ ŦΞДЯ™
Forum Kalfası

Nǿ ŦΞДЯ™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 75
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2841
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi : Nǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond repute
Varsayılan Sadece Erdoğan’la görüşmek istedim / 15 haziran

Sadece Erdoğan’la görüşmek istedim

15 Haziran 2007
Arda AKIN / ANKARA
AKP’nin eski Genel Merkez Binası’na önceki gece alkollü olarak gelen ve havaya iki kez ateş ettikten sonra yakalanan Murat Kuzucu’nun, 1996’da sevgilisinin babasına ait aracı kundakladığı ve 1 yıl cezaevinde yattığı ortaya çıktı. 160 promil alkollü olduğu belirlenen Kuzucu’nun alkol sorunu nedeniyle bir süre önce işten çıkarıldığı ve eşinden de ayrıldığı tespit edildi.

AKP’YE OY VERMİŞ Örgüt bağlantısı tespit edilemeyen Kuzucu ilk ifadesinde eylemini polise şöyle anlattı: "AKP binasının önünden geçerken Başbakan Erdoğan’a şehit cenazelerinin insanları çok üzdüğünü söyleyecektim. Oyumu AKP’ye verdim. Alkolün de etkisiyle Erdoğan’la görüşmek istediğimi söyledim. Güvenlik ekipleri bana bağırınca tabancayı çıkarıp iki kez havaya doğru ateş ettim. Amacım kimseyi öldürmek değildi. Sadece Başbakan Erdoğan’la konuşmak istiyordum."

BİLEREK ÇIKTIK Başbakan Erdoğan ise partisine yapılan silahlı saldırı için, "Biz bu yola, bu tür tabloların yaşanabileceğini bilerek çıktık. " dedi.
Kameralarda var

Kuzucu’nun eski AKP Genel Merkezi’ne gelerek demir kapıda bulunan güvenlik görevlisinin kafasına silahı dayadığı ve rehin aldığı, güvenlik kameralarına da yansıdı. Kuzucu, silah zoruyla bina içine soktuğu güvenlik görevlilerine hakaret etti ve Başbakan Erdoğan ile görüşmek istediğini belirterek Browning marka 9 milimetre tabancayla bir el havaya ateş etti. Bu arada diğer güvenlikçiler zanlının üzerine atlayarak etkisiz hale getirmeye çalıştı. Boğuşma sırasında Kuzucu’nun silahı yere doğru yeniden ateşlendi. Alkollü zanlı, etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı