![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 39 Times in 27 Posts
Üye No: 42825
İtibar Gücü: 1398
Rep Puanı : 1960
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() *Orada olduğunu biliyorum *Düzeyli bir sohbete var msn ? *Polat alemdar'ı haraca bağlayan nacizane kişilik *Durumum çevrim içi/Beynim meşgul/Ruhum hemen dönecek/Aklım dışarıda/Elim telefonda/Kalbim çevrimdışı *Msnevler *Bill Gates'e uzanan eller kırılsın *Zenci mahallesindeki solaryumcu *Öküz gibi bakmakla tren durmaz ki! *Beyaz atlı prensi bulmak için daha kaç kurbağa öpmem gerekiyor? *Aşk bir sabunsa kopurt beni pakize *Yıllardır oturum açmayan adam.. Adam her online olduğunda "yıllardır oturum açmayan adam oturum açtı" yazıyor bilgisayarımın köşesinde, ve ben her seferinde gülüyorum. Allah Allah... *Tanrım kör oldum, artık kusura bakamıyorum. *Nescafé bile 3ü1 arada, ben yalnızım " *Errorla mücadele *Sonunda şans bana da güldü ama g*tüyle (!) *Dürümüm, çöp şişim ve ayranım; insan bedenine hapsolmuş bir hayvanım.." *Benim gibisini google'da arasan bulamazsın. *Msn 'den gelen adam *Anarşist mi olalım yani, ne bu kpss kadroları *Nickneyime *Allah chat yapmamızı istese klavyeyle doğardık. *[Ölsemde dik durmaz, sarhostur mezar taşım...] *Baba beni okula gönder devamsızlıktan kalıcam yoksa. *Hemen canımı alma Rabbim bırakta hayatla didişeyim, mümkünse dişi gönder azrailimi ölümle sevişeyim... *Acele işe , bende işicem şeytan karışmaz merak etmee !! *Pamuk cüce ve yedi prensesler *Rekor insanın kendine yakışanı kırmasıdır. *Güzel asmadan çıkar güzel yaprak, marifet o yapraktan güzel dolma yapmak. *Hayat boktan ama grafikleri güzel *Buffy de vampir sayılır *Ahmet şu anda yok, notunuz varsa ben alayım *14 Şubat sevgililer günü bayan eleman alımları başlamıştır!. *Her sokakta kavgamız,her duvarda yazımız her karakolda namımız ve her genç kızın çantasında bir fotoğrafımız vardır... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Msn nickleri ;) | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 980 | 02-16-2008 11:25 PM |
Msn Nickleri | The J0lly J0ckeR | Eskiler (Arşiv) | 35 | 08-23-2007 04:09 PM |
Fb Nickleri | K r a L | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-17-2006 06:06 PM |