![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2289
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sensin
Her şeyin sonrası, evveli sensin Gönlümün biricik emeli sensin İnan ki çökerim çekemem dersen Çünkü canevimin temeli sensin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Serüven
Solgun bir yüz seninkisi, Neşesi bitmiş, hayata küsmüş, ümidi kesmiş… Tek gayesi tekrar barışmak olmuş her şeyle, Ve her yaprak düştüğünde, Hissetmişsin rüzgarın savurmasını. Sen de savrulmuştun bir zamanlar. Kimi zaman yalnızdın bu diyarda, Kimi zaman yanında sevdiklerin. Ama hep sen vardın senin yanında, O sessizliğin, çaresizliğin ortasında. Güneş doğarken gözlerinde, Anlıyordun hayatın güzelliğini. Hayatın gizemi de vardı senin için, Hiçbir zaman keşfedemediğin. Sinsice gelip geçen günler, Seni hep yordu sandın. Oysa ki ucu bucağı olmayan dünyada, Seni üzecek bir tek sen vardın. Göz yaşların yağmurla karıştığında, İstedin ki hayat sona ersin. Ama her doğan güneşle birlikte, Sevgi dolu gözler olduğunu fark ettin. Ve zincirlerini her kırdığında, Yaşamın bir serüven olduğunu öğrendin… |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Oranda
Yüzümde hüzünden gölgeler varsa, O hüzün yüzündendir olsa olsa. Bilmiyorum, bu yaşamın çoğu yaşanmamışsa, Yaşanmadığı okunur, şimdi, daldımsa. Özledikçe yalnız durup-susup baktımsa, Sorulacakken nedeni nasıl sormadımsa. Geldiğini umudumda umudla umdumsa, Geleceğini görüyor-biliyordum anlattımsa. O geçip-gitti ora'sına, ben görmedim, baktıysa. Derim ki şimdi, bir daha gelse de, sorsa. Sözümle, yüzümle, gözümle dedim, duysa. Bense buramda onu bekledim oysa. Yüzümde hüzünden gölgeler kaldıysa, İçimde örülen duvardan düşmüştür, çatladıysa |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Hudut Taşları
Bu bulanık hava,bu toprak bu su Beni benden beni senden ayırır Bu sabahsız gece bu düş bu uyku Beni benden beni senden ayırır Doğmadık güneşin aydınlığında Uzarsa gölgeler dost kılığında Şüphe keleplenir gönül çığında Beni benden beni senden ayırır Doğrultmak istersem kırılır dallar Sınadım zamana sığmadı yıllar Bu dikenli yollar bu taşlı yollar Beni benden beni senden ayırır Sevgi bulutundan rahmet damlası Düşmeden ayrılık doldurur tası Yoğun maddelerin ince manası Beni benden beni senden ayırır Sen aşka hiç dersin bense hayata Kimbilir belki de bendedir hata Bu dalgalı deniz bu yanlış rota Beni benden beni senden ayırır |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Bir Veda Dizesidir
Yine geldim uç noktaya. Ve ne yazık ki yine sayende bu çöküş zaten gidişinle ters-düz olmuştu dünyam şimdi tekrar gelip gidiyorsun ne istiyorsun? Derdin ne? Her ne ise derdin bilmiyorum ama... bu bir veda dizesi devamı olmayan gidiyorum, artık olmayacağım aranızda, olamayacağım belki aklınıza düşeceğim bir zaman sonrada unutacağım acımasızca evet! Zamanı geldi, gidiyorum vasiyetim hepinize; kırgınlıklarım ve kızgınlıklarım sana sevgili umutlarım ve sevinçlerim size emanet yaptıklarım ve yaşadıklarım onlarda bana soğuk mezarımda yalnız kalmamam için bu bir veda dizesi devamı olmayan gidiyorum! Aranızda olamayacağım için bir daha sevemeyeceğim için bağışlayın beni gidiyorum zaman geldi bekler Azraillim ayıp olmasın kalın sağlıcakla kendinize iyi bakın! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ölmeyince Unutulmuyor Gözlerin
Ölmeyince unutulmuyor gözlerin Her aynada gülüşlerin Her nefeste yeminlerin... Kolay mı unutmak Her şeyim sen olunca.... Sensiz bu alemde tek başına yaşamak Ölmeyince unutulmuyor gözlerin Ölmeyince silinmiyor sevgin Her sabah sensizliğe uyanmak Her gece karanlığında seni aramak Kolay mı sensiz yaşamak Her şeyim sen olunca... Sensiz bu hayatta nefes almak Ölmeyince silinmiyor hasretin Ölmeyince unutulmuyor yüreğin Her sokakta sesini aramak Her rüyada ismini anmak Kolay mı sensiz nefes almak Her şeyim sen olunca... Sensiz her rüyadan kabusla uyanmak Ölmeyince unutulmuyor gözlerin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ölümün Ayak Sesleri
Bu yazdığım son şiirim bir daha yazabileceğimi hiç sanmıyorum. Ölümün ayak seslerini duyuyorum gittikçe yaklaşıyor! Sanırım artik gidiyorum niye gittiğimi sormayın çünkü bende bilmiyorum! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Özlemler
attığımız kurşunlar toprak üzerine tohum gibi serpilecek filizlenecek güneşli günlerde sevgilerimiz bir aşk türküsü duyacağız uzaklardan nakaratını omuz omuza söyleyeceğiz bir yürek gibi bir kurşun gibi tohum döken çiçek gibi çoğalacağız toprak üzerine |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Gurbette Arayış
Nerde kaldınız kaçıp giden duygularım Ben sizleri beklerken hep kaçtı uykularım Bana en sadık dostlar sizlermiştiniz Bunu bir dosta hasret kalınca anladım... Ardından uğurlayan varmıydı nemli gözlerle Nefesini tıkayan söylediği güzel sözlerle Yoksa neden üzülürsün serseri ruhum Hayattan ders almadın mı, açılmadı mı ufkun... Ben vatanımda iken de gurbette idim Kurtlar sofrasında bir kuzu bir kurt idim Hatalarım da oldu, günah da işledim Ama namert köprüsünden asla geçmedim... Varmayın artık üstüme bırakın gayrı Canımdan geçtim, serden kaldım ayrı Tutun elimden ya da çekilin yolumdan Mert düşman iyidir kötü dosttan... Neye yarar şimdi haklısın ya da haksız Ardında yetimler mi bıraktın adsız Yaşamak istersen işte önünde hayat Eğer bırakırsan senden bir iz kalacak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() N'olur
Tanrım , yoksa bana mı öyle geliyor nedir, Sanki o gülünce, Güller daha bir kokulu olmakta gibi, Ve dalında meyveler daha bir olgun durmakta sanki... Ve o, öyle yürekten bakarken, İnsanlar sıkıntılarından kurtulup, Yüzlerde tebessümler değişiyor gibi... Ve onun bir bakışı yetiyor mu nedir, Çığırından çıkan her işin yolunda gitmesine... Onun yumuşak elleriniyle,saçlarını bir okşaması yetiyor, Ağlayan en afacan çocuğun , En derin uykusuna yatmaya... Onun her bakışı, En çözülmez düğümleri çözmekte sanki içimde, Ve sanki susamışa su, Üç gün aç kalmışa tokluk gibi o... Onun sesi, gönül yarama merhem olur, Her duydukça sağalırken, Onun her sözü, gönül ateşime akan sel gibidir... Noolur, o hep böyle olsun, her şey olsun bana, Çok şey olsun, noolur... 10.06.2004 Taşkışla/Taksim |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|