![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 74 Thanked 33 Times in 27 Posts
Üye No: 30674
İtibar Gücü: 2231
Rep Puanı : 7464
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Fadıl Akgündüz, gözyaşlarıyla kime oy istedi?
Jet-Pa Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, Fadıl Akgündüz, Siirt Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap etti. Akgündüz, konuşmasının bazı bölümlerinde gözyaşlarını tutamadı. Konuşmasında zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan Akgündüz, "1997 yılında 'Türkiye'nin topraklarında en büyük otomobil fabrikasını kuracağız' dediğim zaman o gün Jet-Pa Holding'in sermayesi 62 trilyon liraydı. Koç Holding'in sermayesi 50 trilyon idi. Benim sahip olduğum şirket Türkiye'nin en sermayeli şirketi iken ben geldim ve size bu sözü verdim. Ama diyorlar ki, 'Fadıl Akgündüz insanları dolandırdı'. Ben Güneydoğu'ya yatırım yapmak için geldim. Size söz veriyorum; ömrümün son anına kadar ben bu mücadeleden vaz geçmeyeceğim. Sizinle el ele vereceğim. 1. Lig'e çıkardığım Siirt Spor'u 3. Lig'e düşürdüler. Siirtspor'u yine 1. Lig'e çıkaracağım. Otomobil farbikasını hayata geçireceğiz. Sizinle el ele vereceğim. 1 milyon insana gelir sağlayacağım. Fabrikalarımızı kuracağız" dedi. Akgündüz, konuşmasının ardından Siirt'ten bağımsız aday gösterdiği avukatı Bilal Veysi Yaşar ile birlikte halkı selamladı. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Jet Fadıl Siirtspor'un yeni başkanı | GooD aNd EvıL | Yurttan Haberler | 0 | 05-24-2009 12:27 PM |
Şehir uzman gözyaşlarıyla uğurlandı! | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-21-2008 01:51 PM |
sen perişan aşıkların gözyaşlarıyla ıslanan türkü | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-18-2008 10:13 AM |
08/05/07 - Şehit er gözyaşlarıyla uğurlandı | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-05-2007 04:18 PM |
Güler yüzlü çizere gözyaşlarıyla veda / 31 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-31-2006 02:51 AM |