![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1951
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Türk Telekom, AirTies ile stratejik işbirliğine giderek otomatik kablosuz şifreleme teknolojisini kullanıcıların hizmetine sundu.
Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, son yıllarda özellikle kablosuz ev ve iş yeri internet bağlantılarının artmasıyla ADSL kullanımında güvenlik sorununun gündemde birinci sıraya oturduğu ve kullanıcıların bilgi güvenliklerinin tehlikeye girmesinin yanı sıra, internet ortamında işlemedikleri suçlardan sorumlu tutulma tehlikesiyle de karşı karşıya kaldığı kaydedildi. Son kullanıcının ADSL hattını güvence altına alabilmesi için geliştirilen otomatik kablosuz şifreleme teknolojisi TT.Net'in 'yaz fırtınası' kampanyası kapsamında son kullanıcılara verilen ürünler üzerinde yer alıyor. AirTies modemlerini kullanmakta olan ADSL kullanıcıları 'www.airties.com' adresi üstünden yapacakları ücretsiz güncellemeler ile otomatik kablosuz şifreleme hizmetinden yararlanabilecek
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 29 Thanked 21 Times in 10 Posts
Üye No: 6127
İtibar Gücü: 1567
Rep Puanı : 1069
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() eyvallah
sağol dostum |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Folder Lock(klasör şifreleme-resimli anlatım) | styla45 | Acemiler Yeni Başlayanlar | 0 | 04-09-2010 06:06 PM |
Profesyoneller İçin PC Şifreleme | eRtunGa | Bilgisayarınızın Güvenliği ve Korunma Yolları | 0 | 10-04-2009 11:57 PM |
McAfee şifreleme teknolojisi ile belgeleri koruma altına alıyor | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-14-2008 07:55 PM |
Klasör Şifreleme Programı | acemiwampir | Eskiler (Arşiv) | 2 | 09-06-2007 12:52 PM |
Folder Lock}{Klasör Şifreleme - Resimli Anlatım} | RoStWell | Eskiler (Arşiv) | 4 | 12-05-2006 10:07 AM |